Orphan...creep...chucky...Twilight...Shutter...The Unborn... Zombie Strippers...Rise of the Lycans...The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor...My Bloody Valentine 3-D...Blood and Sex Nightmare... Drag Me to Hell...Saw V...Friday the 13th...Against the Dark...The Uninvited...The Final Destination...
One Missed Call...Mirrors...House...The Last House on the Left...Scary Movie 4... I Am Legend...Prom Night...Anaconda III...The Eye...Van Helsing...Blood and Chocolate...The Strangers... Underworld:Evolution... 13 Hours in a Warehouse...
Autopsy... Død snø...The Midnight Meat Train... Pig Hunt... Feast 3:The Happy Finish...The Devil's Tomb... Orphan...The Ruins...The Mist... Amusement...The Grudge 2... Gwoemul...The Grudge 3...Saw III...Blood:The Last Vampire...Silent Hill...The Exorcism of Emily Rose...Pathology...Quarantine... Underworld...The Horror Vault...House of Wax...Resident Evilegeneration...
fff frumoase
Masters of Horror : Jenifer
The grudge (toate)
Shutter
The unborn
astea mi se par cele mai horror
Nu imi explica si mie careva care e un singur lucrusor bun cu care ramai dupa vizionarea unui film horror?
ca ma intreb: daca nu e nici unul, vizionarea de horror e o manifestare de masochism?
masochismul e o perversiune. Deci e bine sa fi pervers?
Wake up people!
Masters of horrors. dupa ce am vazut cateva filme din aceasta serie, am vomitat toata ziua , My Bloody Valentine, mi se pare mai mult crima si mister, saw 1, 2, 3, 4, 5 este CRIMA, grudge 3 - nu mai dormiti noaptea daca va uitati la asta, Castelul Bantuit - 13% horror (nu m-a speriat deloc), Bloody Mary - film bun, Vineri 13 se aseamana 90% cu my bloody valentine, chiar titlul vineri 13 are 0% legatura cu filmul, Ultima Casa pe Stanga - CRIMA + HORROR; Carantina este cel mai boooon film, Activitate Paranormala - nu e prea bun, dar e filmat in realitate de un om obisnuit
Masters of horrors. dupa ce am vazut cateva filme din aceasta serie, am vomitat toata ziua , My Bloody Valentine, mi se pare mai mult crima si mister, saw 1,2,3,4,5 este CRIMA, grudge 3 - nu mai dormiti noaptea daca va uitati la asta, Castelul Bantuit - 13% horror (nu m-a speriat deloc), Bloody Mary - film bun, Vineri 13 se aseamana 90% cu my bloody valentine, chiar titlul vineri 13 are 0% legatura cu filmul, Ultima Casa pe Stanga - CRIMA + HORROR; Carantina este cel mai boooon film, Activitate Paranormala - nu e prea bun, dar e filmat in realitate de un om obisnuit
Prin 2005 un film l-am vazut la tv, unii care intra intr-un castel si se ratacesc, dupa iau o funie ca sa nu se mai rataceasca si cand se intorc funia era in perete. Atat mai stiu si cred ca ala e tare. Tot il caut acum si nu il gasesc. care stie va rog sal il scrieti pe site. Si filmu cred ca e facut in jurul anului 2000