Imi pare rau dar Grigore este un prefacut, dupa tot ajutorul pe care la primit ii barfeste pe cei care ii sunt aproape, e foarte urat din partea lui.
Coregraful meu preferat este Bursucu:X iar pe Caprioara o cheama Georgiana Rogojan.Eu tin cu Grigore chiar daca este prefacut, oricum chiar daca el nu merita cu singuranta cazul merita.
Coregraful meu preferat este bursucu :d faza cu grigore nu mi se pare asta de judecat.pentru ca, in primul rand filmarea respectiva era de acum 2 saptamani, iar grigore i se adresa Liubei.cand a zis de iuliana ca e doar o actrita, se referea la faptul ca iuliana nu e asa cunoscuta ca botezatu.si in al 2 lea rand, mi se parea ca cea care e prefacuta este magda, carev pe langa ca abis avea ruptura de ligamente si acum nu mai zice nimic de chestia asta, mai e si coincidenta cum ca ar fi ca ea nu stia de sotul ei ca este acasa la dansa.so booring.sa fim seriosi!
Preferatul meu e Lilian Caraus http://web3.protv.ro/......_1267.jpg. Eu tin cu Grigore din cauza cazului, restul nu ma intereseaza, m-a lasat rece cu declaratiile lui.
anonim_4396 întreabă: