Aaa si actiune drama totala si insula dramei totale(teroare ) mori de ras la astea )
Viata cu loui(din pacate acum doar pe youtube) copii de la 402 si ce-i cu andy... singurele care raman loiale fox kids ...acum doar tampenii(lazy town) dar asta e!
Naruto dar nu de pe Jetix pentru ca traducerea e prea naspa, mai bine pe net cu subtitrari in Romana sau dublate in Engleza.
Kid vs. Kat, Phineas si Pherb, Tom si Jerry, Arthur, Hannah Montana, Insula dramei totale
Franclin ...lumea lui Louie .tom si jerri... familia flinston.scoby doo ...printesa Sisi .etc etc etc
Zambetul lui Sharon(Braceface):X
Spioanele
Viata cu Louie
Tom&Jerry:X
Simsala Grimm
Imi plac o groaza de desene... Ce-i cu Andy?, Spioanele, Arthur, Insula dramei totale... o multime nu stau sa le insir pe toate
Spioanele, tom si jerry, Kid vs Kat, Phineas si Pherb, pokemon diamant si perla, camp rock, high school musical, scooby doo, si asa mai departea
In general desenele cu care am copilarit, gen sailor moon, candy candy, perin, sandy bell, floarea cu 7 culori, etc.
Spioanele, Copii de la 402, Phineas si Pherb, Tom& Jerry, Hannah Montana, ca film animat: Ice age 3 e mortal :X:X:X
Viata cu louie, spioanele, cei cu andy, haha la astea ma uitam muuuult.acum nu ma mai uit.numai daca nimeresc.:X.sau insula dramei totale m-am uitat la vreo 2 episoade si mi se par distractive. si astea vechi cu 2 stupid dogs si altele.vechi:X. duck dogers, ala cu bip bip!
Viata cu Louie, Chowder, Kid vs. Kat, Phineas si Pherb, Tm & Jerry, Piratul Jack cel teribil.
Insula dramei totale, ce-i cu andy, kid vs cat, phineas and ferb, h2o.Sunt multe.
Kid vs Kat, Phineas and Ferb, Ce-i cu Andy, Insula dramei totale.Sunt foarte multe.
Viata cu louie, lumea lui bobby, jack piratul cel teribil, familia flinstones, era si familia trasnita da acum nu mai dau, arthur, pisoiul eek, tom si jerry, 2 stupid dogs, h2o, printesa sisi, familia de ce, dexter, in general toate desenele vechi pe care le priveam cu atata drag si acum imi vine sa plang cand vad ce desene se difuzeaza in ziua de azi
Mai imi placea f mult un desen de pe cartoon da e foarte vechi cu niste oameni si copii pe o insula se numea Mike Lu & Og imi placea f tare desenu:X:Xcate amintiri placute am, unele le dadeau pe la 5 6 dimineata si ma treazam ca sa le vad ce mi-ar placea sa dau timpu inapoi si sa resimt acele clipe pierdute