Desenele mele preferate la fel ca majoritatea cred sunt Tom si Jerry. Pe langa acestea mai apreciez si alte desene animate de la looney tunes.
Buna!, desenele animate preferate : Tom şi Jerry, imi place confruntarea dementiala a personajelor, eu chiar punandu-ma in rolul soricelului, iar pe fratele meu in rolul negativ al mâtei, fiind mai mare in volum si un autoritar - dadadadaaaa de astaaa!, hehe!,- si as mai putea spune de Sailor Moon, acu' se pune ca ma uit la Futurama?, ps. ca nu am trecut inca de varsta predefinita pentru vizionarea desenelor animate : ))glm!, Ok, pa, pa!
Sailor Moon (aveam 8 ani cand le-au scos), Copii de la 402, Wunschpunsch, Spioanele, Songoku, Viata cu Louie, Cainele mare si rosu, Clifford, Scooby Doo, (erau 3 tampiti pe cartoon, una YU-HA-OOOBLEA :)), si mai era unul cu prietenul lui imaginar, BLANITA) -nu stiu cum se numesc, in fine, cele mai tari erau pe FOX KIDS...(adoram emblema asta) http://www.foroswebgratis.com/imagenes_foros/0/5/4/5/6/797508fox_kids.gif iar dupa, au venit ei mai repede cu Jetix-ul. http://www.motg.com/content/Channels/events/jetix_tour/JetixLogoOutline.gif acum, sunt niste desene de tot rahatul :)) batai, impuscaturi, nu mai intelegi nimic, pe atunci erau mai. copilaresti.
The simpson, american daddy si family guy. sunt desene pantru adulti si ar mai ii unele dar sunt si minori prin zona.
Dragon ball... am descarcat seria Z la care ma uit de vreo luna ...am ajuns la episodul 167 din 276 :d
Tom si Jerry, Scooby-Doo, Povestiri fotbalistice, Sandokan. In niciun caz desene de azi care de multe ori strica educatia copiilor.
Doar Tom & Jerry. Mentionez ca ma uit la ele de cand eram mica si maruntica.
Nu ma uit la desene animate, si nici nu am avut nici un desen animat preferat
Viata cu Louie, Copii de la 402, Tom si Jerry, Wunschpunsch :X
Desenele copilariei :X:X
Clar Tom si Jerry... JhonnyBravo; Ed, edd si eddy; piratul jack; viata cu louie si mai sunt cateva dar nu mi le amitesc acum. oricum pe astea le vizionez cel mai des.