| bittersweet a întrebat:

Care sunt realizarile voastre sau evenimente mai importante, fie ele bune sau rele, care vi s-au intamplat anul acesta?

Eu, de exemplu, anul aceasta am devenit majora, am ajuns in america si grecia, mi-a fost furat telefonul, hotii mi-au spart casa, am fost la o nunta, la un botez...si m-am indragostit pentru prima oara! big grin

8 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Oz, a specificat "sau evenimente". Cred ca se poate numi eveniment ca a fost jefuita sau ca s-a indragostit.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Un proiect in Turcia (Ankara+Istambul), altul in Polonia (Cracovia, Varsovia, Goldap) si inca alte cateva aici in Romania. Toate contribuind la formarea mea.
Nu m-am indragostit, au fost vreo doua atractii... dar mai mult se pare ca nu merge la mine, deocamdata!

| Vizitiul a răspuns:

Din nefericire am intrat la facultatesad...in ciuda tutunului si al alcoolului sunt perfect sanatos in urma analizelor, nu sufar din dragoste pentru ca nu am iubit niciodata, am fost doar pe interes.

| oz a răspuns:

Daca tot vorbim de realizari... ce realizari ai facut tu?
daca ai 18 ani...de unde ai avut banet de america si grecia? prietenul parintii? deci nu e realizarea ta...
ti-a fost furat telefonul...nici asta nu e o realizare...
hotii ti-au spart casa? asta e o realizare pentru hot...
ai fost la o nunta? inca vreo 50 de pe'aci
ai fost la un botez? inca vreo 51 de pe'aci
te-ai indragostit pentru prima oara? cu siguranta nu pentru ultima oara...

| thegreatgatsby a răspuns:

Pai ...in primul rand si eu am fost pentru prima oara in Grecia anul asta love struck Dar in America ...sincer asta e visul meu, sa locuiesc acolo si sa-mi fac o cariera, deci nu ma las pana nu ajung acolo.

Revenind la intrebare.
Am facut 14 ani ...hehe...mi-am facut buletin, mi-am facut o operatie la ochi, de care aveam nevoie de cativa ani, am vazut-o pe Madonna in carne si oase laughing Rele: mi-au murit 2 membrii ai familiei,

| emy a răspuns:

Intamplari rele:alaltaieri, era sa am onoarea de a fi lovita de o masina, eu fiind prea grabita ca sa fiu atenta. Dar Dumnezeu a avut grija sa nu se intample asta.De mai multe ori, era sa o patesc, dar am avut noroc.

| Cryssy a răspuns:

Cea mai mare realizare a mea este faptul ca l-am intalnit pe iubitul meu si suntem impreuna si ne iubim...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Lumea mea a fost zguduită din temelie când am aflat că mama mea este foarte bolnavă. Cea mai nenorocită veste care am primit-o peână acum în viața mea.
Pa, pa.