| GolopențaAdrian a întrebat:

Care tara considerati voi ca are cea mai buna conducere din ziua de azi?

32 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Ce intelegi prin buna?

| GolopențaAdrian explică (pentru RoCkKiD):

Pai din punct de vedere administativ, financiar si stabil

| RoCkKiD a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Din punctele de vedere de mai sus, cele mai bune exemple le ai in Europa prin Elvetia, Germania si tarile nordice. Administratie eficienta si profesionista, excese bugetare constante si si daca te referi la stabilitate macroeconomica sunt niste monstri la capitolul productie raportat la numarul lor de locuitori, monedele lor sunt printre cele mai constante (inainte sa adopte Euro marca germana era cea mai stabila moneda de pe glob) + o buna stabilitate politica, scorupri bune al indicele GINI pentru egalitate etc.

| Adrian_Mares_1972 a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Nu mai exista o tara atat de mica precum Elvetia, care sa fie atat de independenta, stabila si financiar si politic, fara a fi nevoita sa faca tot felul de aliante si pacte.Au si iesit vreo doi ani la rand pe primul loc in diferite clasamente destul de generale.Ar mai fi si Canada un bun exemplu in acest sens.

| RAY a răspuns:

Germania,Suedia, Norvegia, Austria, Elvetia

| Nilsson a răspuns:

O sa zambesti la ce iti spun, dar am remarcat ca Romania tocmai a experimentat in ultimii ani unul dintre cele mai bune sisteme politice din istorie: Parlamentul si Guvernul apartinand partidului majoritar iar Presedintia si justitia (inclusiv serviciile secrete) apartinand opozitiei.
Nu sunt un fan al PSD-lui si al nici unui alt partid politic, dar e ideal cand niciun partid nu detine puterea absoluta, asftfel scade riscul de abuzuri.
Deci sistemul e chiar bun, aproape de perfectiune, insa politicienii care il compun sunt praf.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil țările nordice, Suedia, Norvegia, Finlanda..sunt foarte echilibrate: sunt dezvoltate economic, oameni civilizați, etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rusia...rolling on the floor Ați uitat mă de #rezist?laughing) De statul de drept?
Sunt de acord cu ce s-a spus mai sus legat de Elveția, la fel și de SUA, Regatul Unit, poate și Ungaria, Polonia.
Cele mai proaste: Germania, Rusia, Italia, cam atât îmi vine în cap acum. Sunt curios câți știu de ce o duc bine țările nordice și ce guverne au avut după război până azi. big grin La noi e discutabil, dar balamucul cu Codul Fiscal ne-ar cam aduce în lista asta.

| AlexSalling a răspuns:

Niciuna

| Iuliana2018 a răspuns (pentru AlexSalling):

Păi, de ce?

| AlexSalling a răspuns (pentru Iuliana2018):

Mai intrebi?

Daa, mă omoară curiozitatea

Spune-mi si tu mi-e, vreun conducator al oricare-i tari, da lumii de mancare? Le da unde sa locuiasca? Le face asigurare pe gratis? NU. Am si eu o cu curiozitate, tu pe care-l consideri bun?

Păi stai, am spus eu că este vreounul bun? Nu sunt atât de fascinată de politică cât să-mi dau cu părerea, însă totuși nici nu sunt de părere că un conducător se ocupă în particular cu fiecare om și mâncarea lui...

Un "conducator" nu se ocupa decat de el si p**@ lui. Macar, o cantina pentru saraci, un spital gratis, exista atatea persoane fara posibilitati. Din pacate fiecare este pe cont propriu in viata asta, total si doar pe cont propriu.

Păi asta ar implica ca fiecare să se descurce pe cont propriu, nu?

Si de vreo culoare nu-i asa? Apropo, esti super tare...

Detaliază, te rog

Ti-am detaliat, dar nu aici. Dincolo, stii tu unde.

Moamă, ce secretos și misterios sună asta laughing

| Victoria18 a răspuns:

Rusia.

| GolopențaAdrian explică (pentru Victoria18):

Vad ca mai are inca un mandat de 6 ani

| Kogaion a răspuns:

Elvetia, Norvegia, Suedia, probabil si Japonia. Si chiar daca pare ciudat, Cuba are o conducere foarte buna, cetatenii primesc loc de munca, educatia si sanatatea sunt gratuite, cu mancarea e mai greu, dar asta este vina Americanilor pentru embargou.

| venividivici2017 a răspuns:

Tarile care nu fac parte din UE, Nato gen Elvetia, Norvegia

| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

Pentru continuitatea strategiilor politice mai mult, as opta pentru Elvetia.

| Aslam a răspuns:

Siria.

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

Dupa parerea mea geopolitic, administrativ si financiar :
Din Asia este Japonia.
Din Europa Norvegia.
Din America de Nord cred ca Canada
Iar din Africa si America de Sud... ma abtin.

| EmanuelMihoc a răspuns:

Russia impreuna cu Putin.

| Blajajshdbdm a răspuns:

Germania..is mai civilizati...dar recisad

| Dragomir_Marian_1985 a răspuns:

America.

Întrebări similare