Ma primiti si pe mine? Promit ca nu mananc decat un mititel si beau o singura bere.
Super. Eu nu vin, ca e fix de ziua mea si ma puneti sa fac cinste Poate cu urmatoarea ocazie. Distractie placuta si bere rece!
Lasa baietii andreicatalin. fete cat mai multe. nici eu nu stiu daca pot sa vin, maine dimineata ajung in Bucuresti si stau fix o saptamana.
Felicitari pentru. initiativa crucified dar daca tot ai inceput, incearca sa organizezi cum trebuie, ca sa nu ramana doar vorbe; fixeaza ora, locul si ziua - sambata sau duminica, in functie de cati vin; apoi, cine aduce gratarul, etc
Eu? Nimic mai, c-o sa intretina atmosfera atata tot. Voi la ce naiba va gandeati mmm?
Apropo Crucified, daca vin, sa-mi aduci jucaria erotica castigata la pariu, poate o probam in padure
Vroiam sa vin si eu... dar daac vine andreicatalin, e clar ca nu mai sunt fete si pentru mine
Shin.
Eu, eu, eu. ce trebuie sa aducem? totusi eu cred ca nu o sa mai fie atat de interesant sa vb aici daca ne cunoastem personal.
.eu eu. sper ca vor vrea multi. unde? in ce zona in bucuresti nu? pana in ce varsta?
Locul nu stiu inca.sa ne strangem mai multi vi vedem noi...Momentan sunt doar eu cu No God.cre mai doriti, care mai poftiti? varsta nu conteaza.si da.In bucuresti
Psiholoaga nu te punem la cinste...Lolita...venim fiecare cu ce putem si mai cumparam restul pe drum.
Maine o sa postez data definitiva, cu locatia si ora. gratarul aduc eu...
Crissu si ce daca. ziua stai cu mamai...noaptea cu noi Flav.mergem aman2 la sex shop si-ti cumpar ce vrei tu
Bine, hai fetelor k suntem sexy rau si inteligenti si cu suflet bun. daca profitati d el, va pedepsim cum se cuvine.
emma1222 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Madalina00000 întreabă: