| CrucifiedCountess a întrebat:

Care veniti sambata, 04.07 la un gratar la padure?

Răspuns Câştigător
| Moneyandfame a răspuns:

Ma primiti si pe mine? Promit ca nu mananc decat un mititel si beau o singura bere.

40 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Super. Eu nu vin, ca e fix de ziua mea si ma puneti sa fac cinstebig grin Poate cu urmatoarea ocazie. Distractie placuta si bere rece!

| Flav a răspuns:

Lasa baietii andreicatalin. fete cat mai multelaughing. nici eu nu stiu daca pot sa vin, maine dimineata ajung in Bucuresti si stau fix o saptamana.
Felicitari pentru. initiativa crucified dar daca tot ai inceput, incearca sa organizezi cum trebuie, ca sa nu ramana doar vorbe; fixeaza ora, locul si ziua - sambata sau duminica, in functie de cati vin; apoi, cine aduce gratarul, etchappy

| Flav a răspuns:

Stati linistiti, ne face fata Crucified la toti rolling on the floor

| Flav a răspuns:

Eu?batting eyelashes Nimic mai, c-o sa intretina atmosfera atata tot. Voi la ce naiba va gandeati mmm?batting eyelashes
Apropo Crucified, daca vin, sa-mi aduci jucaria erotica castigata la pariu, poate o probam in padurebatting eyelashes

| inna a răspuns:

As veni si eu, dar pe 4 e ziua lu' mamii meu :-x

Shin
| Shin a răspuns:

Vroiam sa vin si eu... dar daac vine andreicatalin, e clar ca nu mai sunt fete si pentru mine tongue
Shin.

lolita
| lolita a răspuns:

Eu, eu, eu. ce trebuie sa aducem? totusi eu cred ca nu o sa mai fie atat de interesant sa vb aici daca ne cunoastem personal.

| Elly4all a răspuns:

love struck.eu eu. sper ca vor vrea multi. unde?big grin in ce zona in bucuresti nu?big grin pana in ce varsta?

| selef a răspuns:

La care padure?

| MihaiA a răspuns:

Si eu vin daca e laughing daca nu o sa fim doar baieti laughing

| CrucifiedCountess explică:

Locul nu stiu inca.sa ne strangem mai multi vi vedem noi...Momentan sunt doar eu cu No God.cre mai doriti, care mai poftiti? varsta nu conteaza.si da.In bucuresti big grin

Psiholoaga nu te punem la cinste...Lolita...venim fiecare cu ce putem si mai cumparam restul pe drum.

Maine o sa postez data definitiva, cu locatia si ora. gratarul aduc eu...

Vaaai Flav! nesimtitule! ce vrei sa insinuezi?!

Crissu si ce daca. ziua stai cu mamai...noaptea cu noihee hee Flav.mergem aman2 la sex shop si-ti cumpar ce vrei tu

Nimeni? nu vreti? lasa ca mananc eu tot!

| greg a răspuns:

Ce oras?

| greg a răspuns:

Daca nu vine psiholoaga nu mai vinbig grin

| greg a răspuns:

Vin

| greg a răspuns:

Dar baieti nu vin? Hai mah baieti mah happy Imi lasati mie toate fetele? laughing

| greg a răspuns:

Eu unu te primesc, sa vedem daca ne primeste Dsoara Injinera

| greg a răspuns:

Bine, hai fetelor k suntem sexy rau si inteligenti si cu suflet bun. daca profitati d el, va pedepsim cum se cuvine.

| greg a răspuns:

Dar sa ne respectati k noi suntem barbatii.Adik eu unul sunt happy

| greg a răspuns:

Bro, o dam direct in sex daca va puneti de acord rolling on the floor

| greg a răspuns:

Hai ca pana la urma venim numai baieti laughing

| greg a răspuns:

Deci n-o mai dam in sex cu siguranta laughing

| greg a răspuns:

Ce rautate mica e Shin.Bine ma ironicule astept sa vad cum le iei tu pe toate.

| greg a răspuns:

Ce nu mai pe TPU sunt fete?

| greg a răspuns:

Care mi-a dat nefolositor si stupid papagalilor? happy

Întrebări similare