Nu ţi se pare că e cam subiectivă treaba asta? Amintesc doar de veşnica dispută dintre real şi uman dar totul merge mai profund de atât.
Mie mi se par grele fizica si chimia
Ma decsurc la ele cat de cat dar cred ca de vina este profesoara pentru ca nu explica indeajuns de bine.
Matematicaa este cea mai grea din clasa a6a
Iti spun din propria experienta pentru ca eu sunt a6a si fata de anul trecut lesin
Stau foarte prost cu matematica
Eu-s in a sasea; Cea mai grea mi se pare biologia, cel putin in a 5a cand faci botanica
Biologia Istoria Chimia Matematica Fizica...si profesorii tampiti care le predau =)
Matematica, CLAR. A da si la mine la scoala, teoria muzicala(sunt la Dinu Lipatti, Bucuresti).
Niciuna, pentru ca aceste clase sunt foarte usoare! pai depinde, daca inveti foarte bine, nu mai ai cum sa spui daca franceza sau muzica e grea! toate sunt usoare! nu te ingrijora
funda?:*
Sa fiu sincer pentru mine mi se pare grea istoria dar pentru ca nu ma pasioneaza dar cred ca sunt altele mult mai grele
Pai matematica, chimia latina inca nu am inceput sa facem...si cam atat mi se pare mie
PS: sunt clasa a 8`a
Ca si materie mi se pare matematica de la clasa a 10-a incolo mai ales la mate-info si fizica(pe care nu am inteles-o niciodata)la ce profa avem nici nu cred ca o voi intelege, deci matematica si fizica, matematica imi place, dar fizica la care stiu doar materie pana in clasa a 9-a e grea, mai ales cu prof/profa pe masura...
Hm nu stiu sigur, fizica nu pot sa zica ca sunt complicate, dar unele mie imi plac mai putin decat celelalte
Wtnqdbqrhqr întreabă: