O femeie la vreo 30 de ani, dupa ce si-a rezolvat treburile in capitala de judet, voia sa ajunga acum acasa si nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist si ii spune:
- Uite, trebuie' s-ajung si eu in Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las' ca ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul.
Dupa vreo ora, opreste taximetristul pe un camp, ia o patura din portbagaj si o asterne pe lucerna.
Femeia, ingrijorata, ii zice:
- Vai, dar nu pot sa fac asta, sunt maritata, am acasa doi copii!
- Si ce? Si eu sunt insurat, am femeie, am copii, dar am si 40 de iepuri de hranit, asa ca taci si rupe lucerna...
Mergea Ion cu caruta incarcata cu fan si deodata incepe sa ploua. Ion ia biciu' si loveste calul ca sa mearga mai repede. La un moment dat se opreste calul si-i zice:
-Hai, ba, Ioane, ca-s si eu animal. Dai in mine chiar asa, ca ma doare...
Ion:
-Doamne fereste! Vorbesc cu caii, am innebunit.
Lasa caruta si fuge, fuge si se opreste intr-o padure. Se pune pe-o cioata. Cainele vine din urma obosit si zice:
-Ba Ioane, ce m-am speriat cand o vorbit calu' ala!
Un caine intreba un cal:
- Tu de ce ai narile asa mari?
Calul mirat raspunde:
- Pai tu ai incercat sa te scarpini vreodata cu copita in nas? Nu e foarte amuzanta dar eu mor cand o aud.
MIe imi PLACE cel postat de Alexxxy! Dar fii atenta ca am si eu cateva:
1. Cum prinde un oltean un iepure?-Se ascunde intr-un tufis si face ca morcovu'...
2. Un oltean merge la un hotel in capitala. Acolo da un telefon si raspunde o baba in locul celui pe care il sunase olteanul:
--Maica, poti sa vii sa dormi la mine. Ca am un apartament de lux. Am doua camere. Intr-una dorm eu si intr-una doarme vita. Cu care din noi vrei sa dormi?
Dupa o vreme lunga de meditatie, olteanul hotaraste sa oarma cu baba. A doua zi, cand olteanul voia sa plece baba il opri. A vrut sa il serveasca cu un ceai...
--Vita, maica, adu tu ceaiu'!
Dupa cateva minute apare o blonda sexy ce purta o fusta mini si avea un decolteu adanc! Buna rau de tot! Olteanul se uita putin la ea si ii zice sarutandu-i mana:
_Boul de Ion Popescu!
3. O bufnita statea pe o creanga. La un moment dat mai vine una si se aseaza landa ea.
--BUUU!
La care a doua bufnita:
--Bu, f**u-te-n gura ca ma speriasi!
De ce blondele mananca fasole vinerea?
K sambata sa faca baie cu bule
Fundaa
Doi soti iau cina intr-un restaurant elegant. La un moment dat apare o tanara foarte sexy care il saluta pe sot intr-un mod foarte intim. Sotia il intreaba pe acesta:
-Cine e tipa asta obraznica?
-Amanta mea, ii raspunde sotul.
-Nu ti-e rusine? Sa stii ca imi iau lucrurile si plec la mama!
-Foarte bine, ii raspunde sotul, dar sa stii ca atunci adio shopping la Milano, sky in Alpi si croaziere pe Mediterana!
Sotii mananca in tacere, iar peste o vreme, intra in local prietenul familiei, la brat cu o tanara blonda, sexy si foarte eleganta.
-Cine-i tipa cu care este amicul tau?, intreaba sotia.
-Amanta lui. Dupa cateva minute de reflectie, sotia exclama:
-Hmm! A noastra-i mai frumoasa!
Unul mai jerpelit intră într-o bancă. La ghişeu, îi zice fetei:
- Duduie, vreau să depun nişte c****i de bani în c****ul vostru de bancă...
- Domnule, în banca noastra, noi nu permitem asemenea vocabular. Îl chem pe şefu'.
- Care-i problema, domnule? întreabă şefu'.
- I-am zis duduii că vreau să depun nişte c****i de bani în c****ul vostru de bancă...
- Despre ce sumă-i vorba?
- A, un c***t de vreo două milioane de dolari...
- Şi curva asta nu vrea să vă servească?
EstiFericitaSauTrista întreabă:
Dee0tzaA întreabă:
TheQueen1 întreabă:
Yurisa întreabă: