| GhiorghitaGabi a întrebat:

Care windows credeti ca este mai bun dau funda?

Răspuns Câştigător
| Sperman a răspuns:

Daca ai un sistem cat de cat rezonabil, unul care se misca destul de bine iti recomand : Windows 7 Ultimate.

Daca sistemul tau nu e unul asa de bun iti recomand : Windows XP Sp 2, este cel mai stabil Windows. happy

9 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Windows 7 dar original si cu update la ziwinking

| Baton a răspuns:

Cel mai bun windows este 7 si ala in versiunea ultimate.
cei care ati folosit 7 ultimate poate ati vazut ca la unele programe scrise in alte limbi (C++ sau altele) ceva mai vechi se trece in mod automat pe windows 7 basic ceea ce mi se pare foarte beton happy
pentru chestia asta imi place foarte mult...si mai imi place windows 7 deoarece odata instalat asa cum trebuie cu tot ce ii trebuie functioneaza o luna fara sa faca figuri (o luna 24/7 eventual 2 restarturi)
windows vista nu face 2 lei deoarece inca are multe bug-uri care nu se grabeste nimeni sa le rezolve...si nici nu cred ca vor rezolva ceva la el. din cate banuiesc eu nu se mai inghesuie lumea la vista.
in plus pe vista nu poti rula orice program ci doar cele facute special pentru vista sau cele care au combinate limbajele intre ele.sa functioneze atat pe windows xp cat si pe vista... 7 nu se numara deoarece este scos dupa vista.
deci concluzia mea este WINDOWS 7 happy

| SkyNet01 a răspuns:

Windows xp deoarece este cel mai folosit si cel mai usor de folosit, nu ocupa prea mult spatiu si gasesti orice program pentru el

| Pufuh a răspuns:

Windows vista l`am avut si eu si nu e bun de nimic, nu se incarca toate paginile de pe net si ati trebuie programe mai sofisticate. dupa mine cel mai bun este windows XP si 7... funda?big grin

| Hasss a răspuns:

Imi dati si mie un link cu windows vista sa-l downloadez si eu daar nu cu virusi sau alte chesti simplu plz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Windows 7!

| hunter_8342 a răspuns:

Windows vista

| ananasmaria a răspuns:

Windows xp... e foarte bun

| Andrei1990 a răspuns:

In functie de ce pc ai... Daca depasesti aceste cerinte Windows 7 esti singur cea mai buna alegere frecventa procesor 1GHz (pe 32 sau 64 biti)
1GB de RAM
16GB spatiu pe hard
placa grafica cu 128MB de memorie si suport DX9 (pentru interfata Aero)
DVD-R/W

Întrebări similare