Eu am Google Chrome si sunt foarte multumita de el.Imi pot baga sute de aplicatii, pot pune o tema si cel mai mult imi place ca pot salva paginile pe care le accesez.In plus, merge si foarte repede.
Salut, depinde si ce preferi tu din astea 2. da cred ca din astea 2 e mai bun mozila. Succes.Eu folosesc google chrome.dar am si mozila
Google chrome e bun si rapid eu il folosesc de mult timp si sunt multumita de el...
Am observat din posturiile altora ca se pune baza pe aplicatii si aspect,pai ce sa spun,atat Mozilla cat si Google C au site-uriile oficiale unde poti descarca teme, aplicatii, gadget-urii si alte tampenii care iti ingreuneaza navigarea pe internet. Sincer si eu mi-am pus intrebarea asta de mai multe ori, asa ca m-am documentat si din cate am vazut pe unele site-uri Google C era mai rapid, alte site-uri era Mozilla si tot asa reclama pozitiva... Ideea e ca degeaba ne ceri noua sfatul pentru ca :
1 la mana,navigarea pe internet depinde de :
Configuratia pc-ului, ram, placa video, windows-ul, ce virusi mai ai prin computer.
2 la mana viteza la internet, degeaba ai un PC gen, placa video 1 GB, 500 GB hard, Windows 7 si internet slab.
Sincer eu le-am incercat pe toate si topul ar fi Opera si cel mai sigur dupa parerea mea Internet Explorer.
* p.s se scrie Mozilla Firefox, nu Mozila Filefoc.
Aaa, da si mai depinde si de varianta browser-ului...
Succes.
Chrom este mai bun parerea mea am un pc care nu detine decat vreo 756 de rami un procesor de 2.8 placa video mica si cu mozilla mergea greu cu chrom merge repede acum depinde cat de rdimentar vrei sa fi