| piticka a întrebat:

Caree imi zicee si miee niste status fitzoasee rolling on the floor... ceva sa-i fac in ciuda la un baiat :-x... dau fundita; x

Răspuns Câştigător
| Lummy a răspuns:

1.Minti ieftin si prost, iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceeasi fata cuminte cu ganduri rele in minte…
2. UiTa`te atent, nu insistent, priveste dar nu aTinge tE pot respinge! viseaza, doreste! Dar In realitate Nu Ma Poti AtIngE.
3. Iubirea e ca o raie si din cauza asta iubithu’ mea ma mananca in fiecare seara.
4.Nu stiu daca ti-ai dat seama da’ ti-a scazut vrajeala, inasa te pot ajuta, iti dau putin din a meawinking
5.Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii.tu mereu crezi ca pun botu’.hai c’o faci pe idiotul
6.Mereu aceeasi, dar niciodata la fel, RAZBUNAREA nu-mi aduce satisfactii insa INDIFERENTA MEA ti-o daruiesc din toata INIMA!
7. Ma urasti, dar tii la mine; X! Ma respingi, da’ mori dupa mine; x
8.Sunt o fata cu tupeu. kapricioasa mai mereu.cu baietii mai fitzoasa.cand imi spun ca sunt frumoasa.ma las greu ca asa e bine.dar nu stiu ce au cu mine
9.Better to lose a lover, than love a loser!
10.Eu traiesc…tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!
11.CrEzI Ca ImI PaSa... Nu FrAiErE, Nu Ma InTeReSeAza; OrIcUm Ti-E CiUdA Cand Te UiTi La PoZa MeA, AsA K aI GrIjA De NaSoAlA Tha
(sper ca ti-au placut) :*

3 răspunsuri:
| Maryana11 a răspuns:

Nu`s modesta ci ma pis pe tine nu ma cunosti deci nu vorbi cu mine nu ma suporti asta e doar treaba ta si asa! fundita?

| DragosFku a răspuns:

"Intr-o relatie" laughing

| cosminuzzzu a răspuns:

Viatai un joc de ****... dar macar are grafica buna!