Nu este numai film. Exista si cartea, care desigur o am :P Da click pe linkul asta : http://www.shopmania.ro/......3468.html, fix asa am eu cartea, si am cumparat-o la pretul de 25 de lei, coperta, tot e la fel :)
Singur pe lume de hector malot.este vorba de un copil orfan adoptat de 2 oamenii.cand implineste varsta de 10 ani este vandut unui batran pe nume vitalis.la inceput accepta cu greu situatia, dar in timp se obisnuieste si incepe sa-l iubeasca pe vitalis si pe animalutele lui.vitalis este prins de politie si inchis pentru 2 luni in acest timp remi sta la un gradinar.el este inchis intr-o mina impreuna cu alti mineri timp de 2 saptamnai.la sfarsit remi isi gaseste mama adevarata si pe fratele lui arthur, devenind un tanar bogat si cu o familie mare,-fundita? te rog din suflet.
Buna intrebare.Cartea mea preferata este Alice in Tara Minunilor, dar am citit si cartea Matilda si am vazut si filmul e ft frumos si ai ce invata din el decat cu panaramele de jocuri dupa net.
Si mie mi-a placut Alice in Tara Minunilor . Am avut si cd-ul, dar l-am pierdut.