| イリーナ a întrebat:

Casatorie sunteti pro sau contra?

Răspuns Câştigător
| mekata a răspuns:

Pro big grin

23 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Buna!
Citeste raspunsul castigator de aici: http://www.tpu.ro/conversatii/casatorie-sunteti-pro-sau-contra/. Cam asta e si parerea mea.

| mgtow a răspuns:

Contra, la un moment dat acea persoana isi inseala partenerul de viata si casatoria nu isi mai are rostul.

| AvalohAlyn a răspuns:

Pro.Casatoria trebuie sa faca parte din viata fiecarui om.Casatoria e Sfanta si binecuvantata de Dumnezeu. E ceva special si unic.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Sunt de acord cu casatoria pentru ca este o dovada de iubire iar dragostea este scopul vietii. Casatoria da siguranta in cuplu si reprezinta unirea deplina a celor doi care se iubesc.

| pwp a răspuns:

Pro (momentan)

| noktambul a răspuns:

Nu musai. O convietuire in doi (concubinaj, adica) exact ca si o casatorie (convietuire in doi legitimata prin acte de stare civila), produce cam aceleasi efecte pentru parteneri. Dar are avantajul ca poate fi reziliata oricand de catre partenerul caruia nu ii mai convine relatia, cu mai putine batai de cap.

| inna a răspuns:

Nici pro nici contra.Personal am o parere destul de proasta despre ea, dar fiecare om e liber sa faca ce vrea.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
Pro, dar de la 28 ani in sus(vreau sa imi traiesc viata)apoi sa fac si copii blushing multi!big grin tu?

Răspuns utilizator avertizat
| WestSid3 a răspuns:

PRO
Deoarece casatoria se face din dragoste, iar daca cei doi s-ar iubi, nu ar interveni infidelitatea sau gelozia, care duc la divort. Si, evident, nu ma refer la casatoriile din varsta frageda cand tinerii zboara din club in club.

| 3my098 a răspuns:

Contra...Finca odata ce te casatoresti ai mari responsabilitati

| Anddrea a răspuns:

Pro dupa cel putin 3 ani de relatie si locuit impreuna.

| Vulvatron a răspuns:

Da dar de la 25 de ani in sus happy

| GoldDust a răspuns:

Contra sad

| WR104 a răspuns:

Casatoria e o scuza si nu are absolut nici o valoare, dovada si numarul extrem de mare de divorturi si recasatorii. mie personal imi e indiferent deci nu sunt nici contra nici pro ci pur si simplu nu conteaza.

| mekata a răspuns:

Voi vedeti casatoria ca pe o bucata de hartie, eu cred ca e cea mai mare dovada de iubire, casatoria nu este un fapt, este confirmare adusa partenerului ca reprezinta totul pentru tine, intareste relatia mult mai mult si alunga toate dubiile pe care le ai, pe tema asta s-ar discuta mult, dar in ziua de asta nu mai avem timp sa ne gandim la sensul anumitor lucruri si ca sa evitam dam un raspuns scurt la intamplare, astfel ratand ocazia sa afli ceva frumos...ma rog

| aliceinchains a răspuns:

Nici pro, nici contra. Consider casatoria o bucata de hartie. Cineva spunea ca "Iubesti pe cineva pentru ca il iubesti", daca te casatoresti cu el nu il iubesti mai mult sau mai putin. happy

| zambethツ a răspuns:

Este adevarat ca mi'as dori sa ma casatoresc sa ma vad mireasa dupa parerea mea este un vislove struckdar sa stii cu cine faci pasul acesta mare sa stii ca toata viata veti fii impreuna si ca nu te/il vei lasa pentru ca o hartie/act nu te tine legat/a de persoana cu care vrei sa fii.deci sunt pro insa daca o faci cu cap nu sa iti para rau dupa.cand e prea tarziu.kiss

| deedee_3754 a răspuns:

Depinde de varsta tongue

casatoria este sa va uniti destinele pentru restul vietii daca va iubiti cu adevarat si aveti unul in celalalt incredere. Atunci cand esti casatorit trebuie sa-ti indeplinesti anumite drepturi/''sarcini '', sa stai mai mult cu sotul sa stii sa gatesti sa faci curat nu o sa mai ai timp sa iesi in oras cu fetele (la shopping tongue) o sa inceapa geloziile, si daca hiar este vorba de casatorie cerele sfatul parintilor, ei iti vor spune ce este m-ai binewinking :* succes

| cristi112233 a răspuns:

Pro

| NumePublicExistent a răspuns:

Pro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pro creca a venit timpul

| eu_7579 a răspuns:

Si pro si contra.deoarece nu te tin legat niste acte... dar totusi e bine sa o faci. motive religioase si personale. sa nu ramai pe strada dupa un timp indelungat

Întrebări similare