Cam un 1 litru de vin si dupa am inceput sa dansez cu bunica si mama viitorului ginere (asta a fost cu o zi pana in nunta unui var de-al mamei)
Ce întrebare e asta? Bei până nu te mai ridici, acolo e maxim şi bulan ai dacă nu intri în comă. Eu am ajuns decât în ipostaza să nu mai pot merge şi/sau ridica de pe scaun, m-am pus instant la somn. "Până m-a luat somnul, răspunsul final ".
Nu vreau sa ma "laud" in acesta privinta! Oricum, cantitati considerabile, cand ieseam in cluburi faceam incalzirea cu 3 beri. Pe urma o dadeam pe tarie, iar cu suc stingeam incendiul! De la o vreme pierzi notiunea, incepi sa bei in prostie, intervine incoerenta in gadire si gesturi. Recordul meu personal in ceea ce priveste bauturile alcoolice, se intampla doar ocazional: 5 beri, 3 shoturi de tequila, dupa toate astea eram constient. Dupa iesirea din club un "nebun" a cumparat vin, nu puteam sa tratez cu indiferenta situatia, am dat-o pe vin, aproximativ 1 litru si jumatate-asta o stiu ca mi-au zis amicii, deja incepeam sa-mi pierd tot ceea ce are tangenta cu realitate. Asta s-a intamplat in Cluj, fusesem la un amic, care sta in camin, tin sa-ti zic ca patrulam pe coridor in halat! Gata, m-am facut destul de rusine.
Într-o zi, adică - de revelionul acesta terminasem sticla de şampanie, de una singură(asta că mă certasem, cu cel drag mieufff, etc...)
3 l de apa chioara dupa ce am mancat cei mai sarati pesti posibili care au trait pe teritoriul Romaniei vreodata
Vreo 3 litri de apa pe zi, mi-a zis medicul ca trebuie sa ma hidratez, si cel mai rau este ca dupa mergem la baie din ora in oara