Buna, eu am avut ambele telefoane [ acum, am corby ]
Lg cookie:
pretul : 400 ron - 600 ron
am avut, mi-a placut, dar nu stiu ce s-a intamplat [ nu l-am scapat nicaieri, pe jos... ] l-am deschis dimineata, apoi la scoala l-am inchis, cand am terimnat scoala, l-am deschis, ce crezi ca s-a intamplat? era spart ecranul pe dinauntru . se auzea zgomotul de deschidere, dar era ecranul negru cu niste crapaturi in toate culorile, care daca le atingeai se faceau mai mari. m-a tinut vreo 4-5 luni, ai apoi s-a intamplat accidentul, eu nu ti l-as recomanda, desi arata bine, camera foto se putea si mai buna, deci nu pre ti-l recomand
Samsung corby:
pret : 400 ron - 500 ron
mi l-am luat de curand, de la vodafone cu oferta de 160 ron telefonul + un abonament de nu stiu cat pe luna, cred ca era pretul telefonului vreo 20% pe puncte. imi place foarte mult, are camera foarte clara sa face poze frumoase l-am luat acum ~ 3 saptamana.
Samsung Corby costă cam 499-500 de lei fără abonament, dar am văzut că sunt şi oferte că telefonul costa 1 leu cu un abonament de 5 euro, sau cam aşa ceva. Mie-mi plac amândouă. Lg touch cookie nu ştiu cât costă.
Maddalinapunct întreabă:
RedPorcelain întreabă: