Daca esti minor trebuie sa semneze unul din parinti cum ca e de acord.
Pretul difera.Depinde ce vrei, ce marime are, alb-negru sau color (color sunt mai scumpe), daca salonul e unul de "fite", daca ai tu un model de tatuaj sau il pui pe respectivul de la salon sa iti faca niste schite (costa in plus)
Oamenii se pot tatua de la 18 in sus
Dar poti si de la 16 ani, doar daca mergii cu parintele si semneaza
Pai difera si de artist, poti sa te duci sa te interesezi. Da se pot face tatuaje si minorilor. Vi cu mama ta si o pune sa semneze o foaie prin care este de acord sa iti faci tu tatuaj si gata
Minorilor nu cred si tatuajul cu cat mai mare pretul cu atat mai bun uni fac si tatuaje de prost gust care le regreti dupa. Daca ai niste prieteni care si-au facut tatuaje si iti plac cum arata intreabai unde si ai rezolvat.
Din cate am auzit, tatuajele se fac pe cm2.
1 cm2 = 3 RON.
Da, se fac si minorilor, dar nu te-as sfatui, in caz ca vrei un viitor stralucit in munca ta.
Se pot face tatuaje si minorilor si poate ca uni nu sunt multumiti cu ale de la gume, eu nu stiu de ce comenteaza uni fiecare face ce vrea si nu trebuie sa jignesti mai hippiemuslim ca fata nu te ajuta sa jignesti, vezi daca taceai filozof ramaneai, de asa e daca nu sti sa dai un raspuns cum trebuie.