| ramonna a întrebat:

Cat de bine va intelegeti cu sora/fratele? va ajutati intre voi? cam ce faceti sa va intelegeti bine? dati-mi si mie niste sfaturi, ca eu nu prea ma inteleg bine cu sora mea!

6 răspunsuri:
| Cleona a răspuns:

Ma inteleg super cu sora mea! ne plac aceleasi lucruri, e ok! incercati sa petreceti mai mult timp impreuna, incercati sa va intelegeti, sa va luati apararea, sa va cunoasteti mai bine, faceti lucruri care va plac voua cel mai mult...

| RainDrop a răspuns:

Da. ei bine nu stiu, pur si simplu ne intelegem laughing

| medex3 a răspuns:

Eu am o sora mai marelaughingSa vezi cum ne certam amandoua.De obicei se lasa cu scandal marehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma inteleg foarte bine.chiar daca ne enervam uneori una pe alta.nu exista om in lumea asta care sa imi vrea binele decat ea si parintii mei. prietenii te dezamagesc. ea niciodata happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea bine...am un frate mai mic cu 5 ani jumate si datorita faptului ca l-am indepartat de mic acum e cam greu sa il aduc aproape de mine. depinde de varsta.si diferenta de varsta. voi doua ar trebui sa petreceti mai mult timp impreuna, sa faceti activitati care va plac amandurora...de exemplu un colaj cu fotografii.nu sunteti constiente de ajutorul enorm pe cere vi-l puteti oferi una celeilalte. oricum intre surori de obicei exista multe conflicte, dar cred ca nu e nevoie sa dau eu exemplehappy incerca sa fi amabila cu ea si acum in functie de cat de rea e situatia dozeaza amabilitateahappyo sa ai nevoie.
succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.nu ma mira.incearca sa te gandesti ca nu iti este sora, ci prietena cea mai buna.incearca sa oferi mai mult in aceasta relatie dacat sa primesti, fiindca -i mai fericit cel ce da decat cel ce primeste.si se va schimba si ea.trebuie doar sa ai rabdare, si sa o iubesti ca pe o sora.