Siceră să fiu...cam o dată pe săptămână pentru că nu îmi permite timpul să merg mai mult.
Eu m-am lasat de apoape 10 luni nu mai merg in locuri de acel gen, acasa am tot ce e necesar si e mai rentabil.
La restaurant merg foarte rar deoarece nu prea mai am timp de așa ceva + că mă duc doar dacă este o zi importantă (o zi de naștere, o nuntă etc)
Foarte, foarte rar. Şi nu îmi pare rău; mănînc acasă ceea ce am preparat eu şi mai şi economisesc bani. Am şi "grătar"--de cele mai multe ori îl pun in sobă înfăşurat în staniol, pe cărbunii încinşi.
De ce nu incercati sa frecventati un astfel de loc? Principalele beneficii pe care le are o masa la restaurant sunt: nu esti nevoit sa mai gatesti, poti socializa mai usor si placut, interactionezi cu alti oameni, ai posibilitatea sa experimentezi noi tipuri de mancare si bautura, te relaxezi... plus multe altele. Iar costurile unei seri la un restaurant/cafenea ca www.nonamecafe.ro sunt de 30-50ron/persoana, o suma modesta ce poate fi folosita macar o data pe luna.
anonim_4396 întreabă:
copacable întreabă: