Prietenul e persoana in fata careia poti gandi cu voce tare. Asta e pentru mine definitia. Concret, pentru mine e clara diferenta intre prietenii adevarati si amicii foarte buni cu care iesi in oras din cand in cand si te intalnesti la chefuri. Toti sunt ok, cu toti te simti bine, dar e frumos sa ai pe cineva si pentru momentele in care nu te simti bine. Am avut prieteni buni, am avut prietenii intinse pe ani de zile si pe care doar distanta si cararile diferite le-au stins. Ma lipesc greu de prieteni, dar cand o fac ma dedic total si imi pun sufletul pe tava. Mi s-a intamplat sa si gresesc, dar in general nu am pierdut cand am investit totul in prieteni.Am si aici amici buni, amice cu care ies la shopping sau merg mai stiu eu pe unde, dar inca nu am rezonat cu nimeni asa cum cred eu ca ar trebui.
Ar fi multe, multe de spus despre prietenii si prieteni, dar e greu sa traduci in cateva cuvinte sentimente si ganduri atat de profunde.
Pentru mine prietenia este foarte importanta, mult mai importanta ca familia. Prietenii sunt cei pe care te poti baza cand ai nevoie si cei cu care te distrezi cel mai bine. Daca nu ar fi prietenii viata ar fi mult mai greu de suportat.