Hey Kenny
Da, am observat si eu asta ca se intampla din ce in ce mai des, toti stiu scrie iti zic eu, doar ca sigur se grabesc, sau li lene sa mai verifice inca o data
De cand a fost invadat de copii care n`au ce face.Adica nu zic , nici eu nu am o varsta inaintata, dar totusi ma limitez la ce stiu. Asta e.bine mai sunt si cei care au chef de mistourii si nici macar nu se logheaza ca sa stim, cine, ce. Ca anonimi toti putem da raspunsuri obraznice..
Ma derajeaza, dar nu am pun la mintea lor. Daca asa sunt, asa sa ramana. Nu ma consum mult pentru cei care dau dovada continua de prea putin respect fata de cei care se ocupa de site.
Nu mă deranjează exagerat de tare, doar atât că îmi este cam greu să descifrez întrebarea.
Sincer, nu ştiu când şi cum a devenit TPU aşa.
De cand au invadat copilasii care nu stiu sa vorbeasca si au cont pe TPU.Pe mine ma enerveaza chestia cu "am place..."ceva de genul, in loc de i din i pun i din a...Trist!
Eu nu stiu cand a devenit asa, dar sincer? si pe mine ma cam enerveaza cei care folosesc limabjul de pe mess, care combina romana cu engleza, sau scriu intr-o limba pe care nu o cunosc mai deloc doar sa se laude.Si eu mai fac greseli gramaticale, dar eu incerc sa ma corectez.
Scuze ca iti spun, poti sa sa-mi dai "stupid/nefolositor" sau orice vrei tu. dar si tu ai scris 'gresit' la o intrebare.ai spus "me-am schimbat" de fapt se scrie "mi-am schimbat". Scuzati-mi nesimtirea sau tupeul de a corecta
@Married : Nu, te-am dat folositor si inteligent, pentru ca [,] chiar asa este. Greseala a fost din graba, dar una e sa gresesti continuu si una e sa gresesti de cateva ori.
@Married : Vot iarasi . Faza e ca in spatele unui calculator nu vorbesc 100% corect, pentru ca ma grabesc. Dar iti garantez ca stiu destul de bine limba romana!
Kenny, sunt sigura ca stii limba romana, daca iau toate raspunsurile mele la rand o sa-mi gasesc mii de greseli , anyway toti gresim, am vrut eu sa par nesimtita!