Antrenament anaerob (adica cu greutati) de 4x/saptamana + in fieacre zi antrenament aerobic(banda, bicicleta, eliptica) + faptul ca merg in fieacre zi 4-5 km pe jos + alimentatie sanatoasa. Si ma simt excelent din punct de vedere fizic si psihic.
Dimineata mers pe jos 2, 5 km pana la scoala, si inapoi. De cand cu caldura fac si ~ 30km / zi cu bicicleta.
3 zile pe saptamana merg cate o ora jumate la sala - culturism.
In weekenduri urc cate un deal, pe jos.
Ar trebui si sa alerg, dar nu prea am cand.
Uh sunt cam leneşă de felul meu...singura mişcare e tastatul, mişcatul mouse'ului şi curăţarea de cartofi. şi asta o fac chiar zilnic.Am zis că o să mă pun pe alergat. dar am zis doar
In fiecare zi seara cam o jumatate de ora minim iar pe saptamana cu program bine stabilit de 3 ori a cate doua ore Conteaza mult ce faci si pentru ce-ti trebuie Fiecare miscare este buna pentru un grup de muschi dar ma bucur ca mai este cineva care este interesat sau interesata de sport Bravo
Cand plec la serviciu merg pe jos 20 de minute, ajunsa la serviciu alerg dupa fetita pe care o ingrijesc.Cate ore? Pai 10, apoi ma intorc acasa si iar merg 20 de minute.Asta da miscare nu-i asa?
Având în vedere că fac antrenament la fotbal zilnic, mai puţin duminica, şi că până la şcoală fac 20 minute (40 minute dus-întors), pot zice că fac 3 h mişcare pe zi, excluzând joaca, fotbalul pe care îl joc cu amicii, v-aţi ascunselea, etc.
Nu prea fac miscare decat cand merg pana undeva, dar exercitii fizice nu as vrea sa am mai mult timp pentru asta, am acasa o bicicleta medicala, mi-ar placea sa fac si un sport dar nu am timp, scoala imi mananca toata ziua de multe ori spun: "de maine fac exercitii" dar nu e asa usor
O ora si ceva de mers pe jos. Si seara{uneori} mai fac exercitii pentru abdomen.
Bafta.
Din pacate doar 30 min, in afara mersului pe jos alert, pentru ca eu mereu sunt in intarziere Deocamdata timpul nu-mi permite mai mult, insa vine vara si cum parcul este langa mine sper sa ies mai des la jogging
Deci ca baiat trebuie sa faci miscare minim o ora pe zi, asta insemnand fotbal, baschet, sau ce sport iti place, dimineata cateva exercitii fizice dar nu pana la extenuare, sau daca iti permiti mergi la sala 2 ore pe zi. iar ca fata, la fel, dimineata exercitii fizice dimineata/seara, si cand iesi afara, preferabil in fiecare seara, o plimbare cu rolele, putina alergare, sau chiar sport cu baietii
anonim_4396 întreabă: