| Mesteru a întrebat:

Cat de repede se descopun cadavrele? Exista vreo cale sa grabesti procesul?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci sa te invat eu il duci intr-o padure si ii dai foc ce ramane adica maxilaru il stergi de funingine il vopsesti cu alb si il pui pe un raft ca un fel de bibelou daca cumva mai raman si oase le vopsesti si pe alea si le pui pe peretetongue
cu placerelaughing

11 răspunsuri:
| username_8290 a răspuns:

Pe cine ai omorat? :-s

| Cristary a răspuns:

De ce? Ai omorat pe cineva din greseala si vrei sa ascunzi dovezile? laughing

| wolfer18 a răspuns:

Ce intrebare diabolica. Unii ar face orice sa incetineasca procesul asta.

| Sin a răspuns:

De cine vrei sa scapi? laughing
Lasand gluma de-o parte,
Am vazut un documentar foarte interesant in care un medic legist afirma ca un cadavru intra in procesul de descompunere dupa 20 minute de la deces.Bacterile din organism(mai ales cele din intestine) se multiplica rapid si incep sa dizolve tesuturile. Un mod rapid de a grabi descompunerea cadavrului e ingroparea (fara sicriu). In pamant traiesc o multime de bacterii si alte micro-organisme.
Mai sunt si alti factori care favorizeaza descompunerea rapida, cum ar fi umiditatea si caldura.
Nu mai stiu cum se numea documentarul dar il poti gasi pe topdocumentaryfilms.com daca esti interesat.

| mgtow a răspuns:

Aia de descompunere depinde de insectele care intru in sicriu si mananca carnea cadavrului pot dura luni intregi pana ramane scheletul. Aia da in mormantul lui michael jackson ca e de aur nu intra nici jandarmeria

| pwp a răspuns:

Ai omorat pe cineva, nu-i asa?

| Sin a răspuns:

Am uitat sa specific ca recent s-a descoperit ca cei care mananca produse cu multe chimicale, E-uri, etc, cadavrele acestora se descompun mai greu. S-au descoperit oameni care au fost de dezgropati dupa 3 ani iar cadavrele lor erau aproape intacte.
Acum nu stiu cat de real e, tot un medic legist spunea la televizor. Daca a mintit el inseamna ca mint si eu.

| Delicioasademine a răspuns:

Da. du`i corpu la solar sau lasa`l la soare pe 50 de grade. sau cel mai bine ia o foarfeca.winking

| mad0i21 a răspuns:

Pe cine ai omorat?laughing

| Onutzyk a răspuns:

Eu stiu ca procesul complet dureaza cam 7 ani [pana ramane numai sicriul]. Nu exista o cale mai rapida decat sa versi galeti de viermi si gandaci peste cadavru... Insa procesul vine de la sine.

fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai omorato pe soacra ta