Pe TPU petrec practic tot timpul meu liber. Care poate fi 0 ca ieri sau pana la doua ore pe zi.
Pe YM nu stau niciodata.
Pe TPU petrec mult timp... In special cand ploua afara. Iar pe messenger intru extrem de rar si stau foarte putin.
Pe TPU de fiecare data cand apuc intee 0 si 3 ore, pe mess extrem de rar probabil 10 min pe luna daca sunt nevoita numai
Pe TPU stau atunci cand sunt acasa...cam 3-4 ore pe zi, pe mess nu prea mai stau ca ma streseaza toti...stau din cand in cand si am busy[sau invisible]
Cand am timp liber, ma relaxez pe TPU, poate o ora, doua sau poate chiar deloc, pe mess intru doar cand vad ca cineva imi vorbeste.
Buna, eu stau pe TPU intre 1-5 ore ( in fiecare zi intru si stau minim 1 ora), iar pe messenger m-am cam dezobisnuit intru maxim 2 ore pe zi
Pe TPU cred ca am sa stau toata vacanta. Uneori pe YM stau in paralel, insa nu imi place sa fiu stresata mereu.Stau de obicei pe invizibil, cam 2 ore pe zi.
Atat messul cat si TPU este deschis in permanenta. din momenul ce`am aprins pc-ul aceste 2 merg si stau vreo 6-7-8 ore
Pe TPU cand ma plik si n-am ce sa fac adica aproape 1 ora sau 2, iar pe mes sunt aproape tot timpul
Mony_4137 întreabă:
anonim_4396 întreabă: