| cevazacelamineintorace a întrebat:

Cata scoala credeti ca vom face saptamana asta? Vom face vineri? Dar joi?

16 răspunsuri:
| coosmin24 a răspuns:

Eu mai ma duc pana miercuri la scoala.si papa.

| User a răspuns:

Pana miercuri mai merg.

| LuS[z] a răspuns:

La noi deja e hotarat inainte de fiecare vacanta:in ultima saptamana decat 3 zile de scoala ca mai multe stricalaughing

| Sოﺁℓε a răspuns:

Vom face toata saptamana laughing ce credeti voi

| superstar21 a răspuns:

Toti de la scoala. nr. 4 stau pina vineri

| Ana-Maria94 a răspuns:

Eu voi face scoala cu siguranta ca scoala mea e tampita.si vineri si joi o sa merg.

| Puiutz a răspuns:

Bunabig grin.
Pai iti dai seama inca sigur profesorii vor face lectii noi, la raspuns alea aleahee hee.
Pana joi sa zicem thinking vineri nu mai cred tongue
Of ce m`as bucura si eu sa nu se mai faca joi worried e cea mai grea zi din saptamana la mine sad

| Silvia a răspuns:

Cred ca vom face, mai putin vinerithinking

| loredana2012 a răspuns:

Pana miercuri mai merg, sunt clasa a 12-a, nu am timp sa stau 6 ore la scoala pentru materii de nimic, cand pot foarte bine sa stau acasa si sa invat pentru Bac

| Diana_7451 a răspuns:

Vom face toata saptamana. Vacanta se va incepe de pe data de 3 aprilie si se va sfirsi pe data de 13 aprilie. Este o informatie sigura. Astept fundita.

| AndutzaAndu a răspuns:

Pai eu ma duc la scoala pana vineri, sa vedem, poate in fiecare zi o sa ne lase cu vreo 2 ore mai devreme big grin.

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Profesorii vin la scoala de lui pana vineri, indifernet daca noi ne mai ducem la scoala sa nu.Joi probabil ca da, se va face scoala insa vineri este putin probabil(cum ti-am spus profesorii vor fi la ore) insa nu vor mai veni elevii

| viatadecacatt a răspuns:

Incepand de miercuri deja incepem sa simtim aroma vacanteilaughing

| miauu a răspuns:

Eu cam fac orele prin parc in ultiuma perioadalaughing
cred ca si saptamana asta tot asa le voi face...
vineri oricumlaughing
plec cu prietenii la gratar

| Libelle a răspuns:

Asta depinde de profesori. unii mai tantalai se lasa convinsi sa nu facem ore dar ceilalti...

| Razvan a răspuns:

Vineri nu, dar joi cu siguranta.Am lucrare la mate joiworried