anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cate etaje are casa voastra?

12 răspunsuri:
| Dragos999 a răspuns:

2 etaje

| вυттєяƒℓу a răspuns:

Casa mea are 2 etaje. Dar ce ar fi daca nu ai mai pune intrabri stupide?
Daca ai vreo problema noi te vom ajuta cu placere insa daca pui intrebari de acest gen...
Nu inteleg de ce unii umpla acest sait numai cu intrebari stupide de genul:
Cum o cheama pe bunica ta?
Cati dinti ai in gura?
Cate fire de par ai in cap?
etc.

| mgtow a răspuns:

Doar unu am o locuinta la bloc etajul 4 si acum stau in chirie in spania la parter

| Ioana1999 a răspuns:

Pai amea e cam mare are vreo 3 etaje.jos bucataria, o baie, si un salon.sus 3 camere si o baie, si o camera de jumnastica, iar al treilea etaj e ca un salon de relaxare, acolo mai ma joc la calcu, acolo ma mai uit la filme cu prietenele.etc

| AnnaMariaaa a răspuns:

Stau la bloclaughing, dar la casa am 3 + mansarda

| sergiuflore a răspuns:

Parter...atat.

| pass4pass a răspuns:

9

| iuliaiordanescumiley a răspuns:

2 si parter dar al doilea e un fel de mansarda are doar 2 camere mansarda si baia

| bobilutzu a răspuns:

La ce te ajuta faptul ca iti spunem cate etaje avem la casa acum serios vorbind. chiar iti foloseste la ce?
aore nu puteai posta o alta intrebare? o intrebare care sa te ajute intr-un fel sau altul. dar ma rog, fiecare posteaza ce vrea.
si acum sa iti raspund intrebarii in speranta ca te ajuta la ceva happy
casa mea are un singur etaj tongue multumit? vreau si fundita laughing

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Niciun etaj. Si acum spune-mi cu ce te ajuta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

4 + mansarda smug. Eu stau la 1, am împrumutat restul apartamentelor unor oameni care stau acolo de mai mulţi ani big grin rolling on the floor.

| PaTTy_3342 a răspuns:

Pai, fara suparare nu toate persoanele trebuie sa aiba vile. Ai vazut cate blocuri exista in tara asta? Uau, chiar nu cred ca sunt locuite de pisici.
Eu si cu intuitia mea zicem ca ai pus intrebarea asta doar ca sa dovedesti ca tu esti bogata...

P. S.: stau la etaju 8.

Întrebări similare