Eu am revista si stiu f.f. bine.Primul nr. a fost 6 lei al doilea va aparea peste 2 saptamani la 12 lei,si tot asa din doua in doua saptamana,iar daca te abonezi cu talonul, poti primi cutia de lemn si sevaletu, gratis!
Buna
Am inteles ca 12 lei si 50 de bani!
Nu sunt sigur, cat despre numere, nu stiu ce sa zic...Succes la PICTURA
Sunt 5 numere si primul costa 5 lei, apoi urmatoarele nu mai mult de 17 lei, cam as ceva...
Nu stiu dar sunt peste 30 deoarece daca te abonezi dupa 15 luni primesti ceva cadou
Am sunat la Deagostini si mi-au zis ca vor fi 80 de numere! Primul numar 6 lei iar restul 12 lei
Cred ca sunt 45 de nr deoarece sunt 3 bibliorafturi si in fiecare biblioraft incap cate 15 reviste
Nu sunt doar 5 numere nu are cum, sunt mai multe si costa 12 lei prima este la jumatate de pret... Funda?
In total o sa fie reviste in trei bibliorafturi toate pline cu reviste o sa fie 60 de numere nr. 1 costa 5 lei cam asa si restul revistelor vor costa 11, 99 lei adica 12 lei.Cutia din lemn incepand cu nr 5 apare si ea dau trebuie s-o cumperi cu 25 de lei iar sevaletul cand va aparea in chioscuri va costa 30 de lei!