Imi pare rau pentru tine!
Cred ca echipa merita sa fie judecata!
Sanatate! Sa te faci bine foarte repede!
Sh iti dau un sfat: nu mai practica
Sfatul meu este: sa nu mai minți...
Iar daca asa ceva s-a intamplat cu adevarat...Bravo tie! Ai ce povesti copiilor!
Nu mint...intrebarea a fost pusa de sora mea. dar. mintea e scurta la unii.
Sincer, imi pare nespus de rau pentru ca ai avut ghinionul asta. Chiar nu stiu ce sfat sa iti dau, nu prea ai ce face, din pacate. Acum, nu e vina ta, nu e vina nimanui, s-a intamplat si trebuie sa incerci sa treci peste asta. Te sfatuiesc sa urmezi intocmai indicatiile medicilor pentru a te face bine cat de repede posibil. Sper sa te recuperezi repede si multa sanatate. Sper ca te-am ajutat!
Daca ai zis ca esti toata in ghips, cum ai putut sa scrii la tastatura?
Ma rog, nu stiu daca sa cred ce ai zis sau nu.
Dar daca e adevarat, n`ai ce face.Ca doar daca dai in judecata echipa, ce crezi ca poti face? Te poti reface? Ca la inceput?
Si nu inteleg cum de te`au lasat sa faci Bungee Jumping.Ca acolo numai profesionisti fac, cei care au mai practicat asta.
De la 20 de metri daca s`a rupt franghia, tu trebuia sa fii moarta cand ai cazut jos.
In fine.
Insanatosire buna sa ai /.
Hey iubita fara suparare dar trezeste`te naiba din visele tale!
Ce prost crezi ca te crede pe tine acum fato`
Ai pus o intrebare acum ceva timp de genu pe 10 august plec la mare si o sa ma distrez la maxim nu stiu ce
Cum te distrezi fato toata in ghips
Doamnee`
Ia`ti o viata
Si nu ne mai mintii!
Hai ai grija de tine ).
Parerea mea : Cand ai facut bungee jumping ti-ai asumat un risc. Alegand profesionisti ai minimalizat riscul dar ete ca...
F bine ca i-ai dat in judecata, ai procedat normal, firesc. Eu as cere ceva gen spitalizarea + 20 euro/zi recuperare + daune morale. Chiar mai mult. Viata m-a invatat ca nu-i de joaca cu sanatatea. Vorbeste cu un avocat BUN si intreaba-l care-i maximum pe care-l poti obtine. Ia-ti un avocat bun pentru. ca oricum ei o sa-ti plateasca cheltuielile de judecata, asa ca nu are rost sa te zgarcesti . La fel si cu spitalizarea si doctorii, nu te zgarcii, only the best for you
In fine, eu despre viata asta gandesc ca la cate variabile sunt, poti sa gasesti si ceva bun in asta. Ai invatat ceva despre asumarea riscurilor si despre "profesionisti". Capeti experienta intr-un proces. Ai timp berechet, poti sa-l umplii f usor cu prieteni, carti, filme, studii, orice de la pc, vezi cine ti-e prieten cu adevarat ( prietenul la nevoie se cunoaste ) etc. Eu dupa o experienta ca asta as iesi cu IQul cel putin cu 20 mai mare de la tona de documentare discovery/national geographic pe care le-as vedea.
Sfatul meu final: Nu pierde timpul. Acum ai timp sa inveti aproape orice vrei. Gandeste-te in timpul unei zile normale cat timp liber ai ( facultate si/sau job, prietenul/prietena, prieteni, treaba, studiu individual, fitness/sala, il mai ajuti pe unul pe altul, cumparaturi, etc. ).
eu iti doresc recuperare 100% si sa iesi mai inteleapta din asta. \o-
Pai am vazut ca ai mai pus o intrebare in care spuneai ca o sa pleci la mare, bla bla bla. Cum o sa pleci tu asa.toata in ghips?
Eu nu cred asa ceva. Ori cum ar fi... daca ai "angajat" o "echipa profesionista" inseamna ca tu nu esti profesionista... iar acolo la barajul vidraru nu ai ce cauta! Daca este adevarat eu te sftuiesc sa mai sari o data de doua ori dar pana nu te "specializezi" nu mai incerca acolo
Sora mea m-a pus sa scriu mesajul acesta pentru ca, cat voi plec eu la mare ea va sta pe acest ont TPU.. isi ia drepturile de autor.sincer imi pare rau pentru ea.si nu, nu va mint dar ea si-a cautat-o cu lumanarea