| TheNakedRussianThatFoundYouOnTheStreet a întrebat:

Cateva sinucideri cu stilwinkingNu este pentru mine dar pentru un prieten(da nu bagati jack+redbull ca a incercatlaughing)

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fii foarte atent la ce faci si ceri, sunt lucruri cu care nu se glumeste si nu pot fi luate asa usor. Codul penal prevede si pedepseste inlesnirea sinuciderii la art. 179, pedeapsa este inchisoarea de la 2 ani la 7 ani. Daca sinucigasul este minor pedeapsa este intre 3 ani si 10 ani. Aviz si celor care sunt tentati sa dea idei. In mod normal ti-as fi raportat intrebarea ca avand caracter ilegal, dar am vrut sa-ti atrag atentia tie si celor ca tine.

| Madalina115 a răspuns:

Pai.toata lumea judeca p`astia care vor sa se sinuncida dar ei nu stiu cat sufera unii, si cat plang unii.decat sa stai 2-3 luni sa plangi,sa te droghezi,sa fumezi, sa bei, si multe altele care o sa-ti distruga viata oticum dar mai tarziu mai degraba renunti la viata.Eu nu incurajez asta dar stiu cata suferinta exista si sunt in aceeasi situatie.Chiar nu mai pot.

| Jack3Fotbalistul a răspuns:

Jefuiesti o banca, te lasi prins de politie, incerci sa evadezi. poate ca reusesti. apoi intri intr-o padure si dai peste un urs te lupti cu el nu te omoara... da il omori tu pe el. apoi te duci la dristor si mananci la shaorme cu greu. Fii serios.incearca sa iti consolezi prietenul, nu e normal asa ceva, poate are probleme... ajuta-l

Întrebări similare