Ciudata intrebare.
Oricum eu sunt nascut pe 25 octombrie 1997 deci am 13 ani si fac 14 in octombrie
Am cati ai tu.
Cati ai tu, nu mai conteaza.
Cati am eu, aflam dupa ce imi dai fundita
:d
Eu am Y͛ͨ͑͒̏͆̇͛̋͛̾̋̾͌ͨ̚̚҉̷̧͙̮̣̥̭̻̬̖̮̟̤̲͉̲̟̕͜ͅͅ ̛̲̼̫͎̙̻̘̰̰̺͔͑ͧͯ̓̎͘͞͠͞o̎͗͒̄͘͏͙̜̼̥̙͎̥͉̻̻̥͈͚ ̧͚̰̣͈̳̻̝̺̫̜͇̻̰͆͒̍̎ͩ̏ͫ̃̈́ͮ̒̂̋̍ͮ̐̓̄̉͠Ų̴̬̠̭̥̱̮͙̜̣̬̼̠ͭ̄̋̏̀̊̀̇̅̽ͭ̅ͯ̈̈ͦͧ͒́̚͞͡ ̴̷̧͔̪̼͖̫̣͎̹̰͚̪̜̯̙̭̘̽́ͯ̈̍͌̉ͨ̚͢ͅ ̷͇͎̲ͪ̃̄ͥ͒̇̀͠͡ ̴̡͓͎̜̻̣̦̳̳̳͍̟̫̠̪̩̯ͦ̿̀͗̎̐ͧ̔͗͋͊̀͑͗ͯ̔̚c̷̨̛̪̩̱̩͓̦̮͔̫̞͈̭̫̱̬͐ͣ̾͛ͫ̐ͤ̄̋̎͊̓͢͢ ̠̣̹͚̽̈́ͨ̓̾ͪͯ͂̉̇̆̄̎̈́̚̕͘A̶̡͙̱̹̖̘̱͓̭̍̎̀̌̓ͫ̅ͤ̆̇͝ ̸͍̻̗̲̱̦̺̍ͫ̀̅͂̓̔̄̑ͪͯ̇ͦ̆̒͗́͟͡n̸̛͇̬̩͔̦̝̞͎͇̭͒̔ͮ̋̆̅ͣ͊ͪ̈́͒̾ͪ̌̈́̀͘͡T̶̡̜̬͇̬͈̳̘̙̀ͤ̍͑͜
̷̡̡̬͈̠͍͙͗̏̓͑̿ͧͯ̏̂͊̃͊̋̑̀̊R̸̢̢͉͓̫̣̥̹ͯͮͥ̍̄̑̇̆̀̓͐ͯ͑ ̷̷̵̡͎̝̪̳͂͒̌́3̶̵̩̺̺͎̜̩̹̰͍̙̎ͫ̅̏̉͊͑̓̃̈̎ͪ̑͂ͩ́̚͡ͅ ̢ͤͤͩ͑ͮͬ́̽̽̃ͣ҉͍̻͔̟̠͇̠͉a̷ͫ́ͯ͒͑͛͒ͨͨ̓̊̿ͪ͐̊͌́̄̓͢͏̺̫͕͇̤̣̼̻̦̜̹͢͢ ͕̖̬̳͙͙̱̭̬͕̰̭͚̟ͣͯ̓ͣ̾̓̋̑ͭ͐ͦ̓ͭ͢D̡̠̬̻͉̖̤͉̼̜̮̝̬̑̀͌̾̑̐͋͋̊̅ͯ̓͗̆̾́̚͢ ̸̬͔̖͕̤͖̜̹̇ͨͤ́ͤ̅ͨͧ̓̐ͣ̈͌ͥ̃ͧͨ̀̚̚͟͞ͅ ̸̨̅ͩ̂̂ͣ̂ͩ̐͂ͭ͢͝͏͎̼͎̬̰͔̦͈̩̫̜͎ͅt̴̨̹̣̬̼̜̼̙̫͚̙̤̮̖̪̬̬͙̗͗͂̽̚͠ ͑͐ͨ͗͗͑̌̍ͬͩ͒ͯ̓̚҉̀҉̸̡͙̪̜̟̼͇̭̼͓H͊͋̾͒̅ͭ̃̀͂ͤͮͥ̾ͩͨͫ̋͏̡̛̤̲̬͕̮̟̳̻̭̗̠̩͠ ͊̎ͤ̐͑ͫ̐͛́̚͏̶͔̭́ͅÎ̡͈̮̩̬͈̼̜͙͕̹̮̝̼͔̹͑̂ͧ̉̄͘ ̸͚̳̲̺͎̘̳̰̙̭̣̜̻̗͖̻̃̔ͫ̄ͯͦ͐ͬ̑̆͗̑ͨ̌̕͢͡ş̡̛̳̬̞͇͚͛͌ͮ̆ͦͩ S̶̼̼̱̼̟̽ͬ͋̃͂̉̃̒ͣ̇̑͐͘͝ ͌̇͛ͪͭ̈̏̊̀̈́̏͛̈̈͏̧͓̯̻̦͉̝͎̣͇͉̪̥͙͈̠̺͙̯ͅe͊ͯ̃ͬͮ̈ͨͦ̍͒́̇̓̒̆̎̎ͬ̚҉̛҉̷̭͚͓̖̭̰̹̘̘̀ŗ̥̹͙̥̱̙͔̜̘̹̿̿ͬ̐̉ͯ͂̆̑͌͆ͬ̂̽̈͝ͅ ̶̼̰̻͍̺̼̘͕̮̳̣̦͎̙̩͚ͧ̄̌̿͛̓̆ͣ̂̍ͥ͐ͣ̉̐ͭ͋͢ ͙͔͈̼͖̯̱̫͙̜̆̂̅ͤ̒ͬͫ̃͘͡I̷̫̠̭̹̱̱̗̰͎͖͎̜̦͓̋ͣ͊ͩ̏ͣ̈́ͨ̽͗̅ͦ͋ͯ̽ͭ͢ͅ ͯ̐͒͛̏̐ͬ͛҉̨͟͢͏̬̤̖̘ ̧ͭ͒̔̈́͐ͯͯ͆̏̀̚҉̬͙̤̹̱̦̬̳͍̻̳̟͈̯̞̣̣͉͘͞ͅ ̸̎̌ͥ̏͂̎̐ͣͨ͏͙̖̻̲̲͖̝͉͎̳ ̧̊̇̎̈́̇̀͏͚̪͎̼͖͍͍̗̩̼͇͓̰ͅͅ ̵̸̡̧̰̺̙̝̳̺̟͙̉̈́͐̒ͤ̄̐ ͒̉ͩ̇͂͐̄͊͂̉̈́ͩ̒̍̃͆͆̌͗͜҉̴̯̩̦̘̪͉̟̗̰̝̜̬̭̗̰̦̹̖ͅ ̢̨̺̝͕̪͎ͮ̀̿͗ͦ̈̓̽̿̈́ͮ̅͂ͪ ̷͛͐͌̈́ͤ̎ͯ͋̃͆̋ͫ̑̾͢҉̛̼̱͎̰̺͍͓̳̘͟ ̡̿̇ͪ̋̓ͪ̓̾̇̌́͛ͭ̂͜͡҉̱̺̗͓͖͍̠͈̺̘͕̙͟ ̞̫̰̝̪͌̃ͯ̒͂̐̑͒̽̇̾ͨ̓̓̎͛͗̂̕͢ ̸̧͓̠̲̖̻͕̙͕̤̲̩͓͒ͨͪͧ̔̓͌̇ͯ͒̾̔͆̂̄͌̔͡ͅ0̡̱̖̪̞̳͔̱͎̥͔͚̘͇͕̟̳̹̙̽̈̒ͣ̇̅͡͞ ̥̞͚͓̳̥̠̓ͫ͗̑ͣ̇͌̃ͯ̋̊̂̔̂ͤ̂̉́ ̴̢̢̩̜̣͔͖̰͔̜̙̰̺̜̩͖̣͛̓̎͊̒͒͗̓͊ͬ̋̂́͝ ̶͓̖͚͉͕̜̺̟̬͚̩̹͍̦͚̖̂͋̓̎͊̇̈́̉͡ ̷̧͖͍͚͔͔̬͉͇̣͈̱̜͔̗ͨ̈́̉ͪ̓̀͠ ͭ̂̏ͦ̿̅ͫ̄ͫ̕͏̭͍̳̘̤̥͙̯̫U̸̴͈̥̩̯͖̤͍̹̗̭͈͎͍̓̈́̒ͨͧ͌̽̌̽̍̄ͫ̒̈́̏̈ͧͪ͆͟ͅ ̯̫̰̳̫̔ͭ̑̐͗͋͛̚͡͡Ş̸ͣ̄̎͗ͯ̍̚͠͏̰̮̭̩̬̦̣͖̱̙̝̣͇̮̜̼ͅ ̸̡̖͓̻̾̅͒͆̇ͬͅs̛̊̈̋̔̓ͬ͐҉̻̙͔̬̖͍̪̮͈̰͖̩̪̬̣͍̱́͟͞l̡̗͎̥̫̫̤̩̬͚̩̲̈͒͑ͬͮ̽ͯͤ̌ͪ̋̃̑̃̑͜͡ÿͦ̾ͩ͛͆ͣ anisori. :d
anonim_4396 întreabă: