| MihaelaStyles a întrebat:

Cati bani ati strans anul trecut la colindat? Si cam cat credeti ca o sa strangeti anul asta?

13 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Bună,
Anul trecut am strâns 700 de lei(7 milioane în banii vechi) de fiecare pentru că am mers aproape în tot Bucureștiul+2 pungi mari de dulciuri, covrigi. Anul acesta cred că tot așa voi strânge, dacă voi mai merge.
Tu cât ai strâns? Îți urez mult succes anul acesta și bineînțeles sărbători fericite alături de cei dragi!
Sper ca Moș Crăciun să vină încărcat la tine.

| MihaelaStyles explică (pentru Maariiaa):

Eu anul trecut am strans 80 de lei (oricum eu merg doar la 2 blocuri) si cred ca voi strange anul asta pana in 100 lei DIN NOU!

| Maariiaa a răspuns (pentru MihaelaStyles):

Mult succes!kiss

| ღClauuღ a răspuns:

Eu anul trecut am strans 150 de lei (noi) dar anul asta nu cred ca voi strange mai mult de 100 de lei ca doar e crizalaughing.

| AndreiP98 a răspuns:

Eu am strans 200 de covrigi big grin Colindatul dupa bani nu e altceva decat cersetorie.

| XxTerrorxX2 a răspuns:

Ba cum naiba ati strans atata?!?

| AcadeleeeColoratee a răspuns:

5 mil. ca am mers si pe la rude...anul asta cred ca o sa strang 1 mil...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2 mil. fix. anul' asta nu cred ca strang mai mult de 1 mil tonguesad

| Jelewtz a răspuns:

Eu ma duc mereu la unchiul meu care e afacerist si mereu se inmbata de colinde si nu plec de la el fara 3 4 mil laughing

| Rawrrrr a răspuns:

Doamne.straight face
sincer. mi se pare o prostie sa mergi la colindat pentru bani.
colindatul e mai mult de atat... straight face
un obicei de Craciun. si sincer. nu mi se pare ca, Craciunu inseamna doar bani si cadouri oh go on!
in fine. sa iti raspund si la intrebare : anul trecut nu am mers pentru bani, deci nu am strans bani. si nici anul asta nu voi merge pentru bani!

| MihaelaStyles explică (pentru Rawrrrr):

Nu, de fapt eu vroiam sa vad cati oameni dau bani ca mie nu-mi place sa-mi dea bani sad Eu vreau mandarine big grin

Răspuns utilizator avertizat
| DaddYyY a răspuns:

1 mil. jumate.Anul asta aceasta daca ma duc, mai mult de 70 de lei nu faclaughing... E Criza.