| laurentiu a întrebat:

Cati dintre voi aveti Biblie acasa? ati citit? sau mai bine spus ce vrea sa spuna? luati seama fiindca Dumnezeu va vorbeste!
matei 8:26

Răspuns Câştigător
| Fifylici a răspuns:

Da, am propria mea Biblie cineva "uitat-o"intentionat dupa care m-a sunat si mi-a spus vreau sa o pastrezi tu.Defapt fiecare membru al familiei are cate o Biblie, este si singurul obiect cu care merg Duminica la biserica...
Fiecare verset are ceva special si din fiecare trebuie sa meditezi la ceva, dar iti spun ca nu mi-ar ajunge tot spatiul de pe site sa iti insir ce versete imi plac cel mai mult si care m-au facut sa ma gandesc mai bine.
Ps 46:1, 2, 3, Dumnezeul este adapostul si sprijinul noastru un ajutor care nu lipseste in vevoi, de accea nu ne temem chiar de s-ar zgudui pamantul si s-ar clatina muntii in inima marilor.Chiar daca ar urla si ar spumega valurile marii si s-ar ridica acolo de sa se cutremure muntii.Este un rau ale carui izvoare inveselesc cetatea lui D-zeu al locuintelor Celui prea Inalt.
Este chiar si o cantare inspirata din accest Ps http://www.youtube.com/watch?v=R4ozztUP1sg
Canatarea Cantarilor cap 2 versetul 7 :Va jur fiice ale Ierusalimului pe caprioarele si cerboaicele de pe camp: nu starniti, nu trezi dragostea pana nu vine ea.Versetul asta m-a facut sa imi dau seama ca ca nu asta este viata pe care vreau sa o traiesc inaintea Domnului, nu vreau sa stranesc nimic pana la vremea lui.
Ps 91 versetele:
1. Cel ce sta sub ocortirea Celui Prea Inalt si se odihneste la umbra Celui Atotputernic
2, zice despre domnul:'El este locul meu de scapare si cetatuia mea, D-zeul meu in care ma incred.
5.Nu trebuie sa te temi nici de groaza din timpul noptii si nici de sageata care zboara ziua.
7. O mie sa cada alaturi de tine si zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia.
8.Doar de ce privi cu ochii si vei vedea rasplatirea celor rai,
9.Pentru ca zici :Domnul este locul meu de adapost, si faci din cel Prea Inalt turnul tau de scapare.
10.Deaceea nici o nenorocire mu te va ajunge si nici o urgie nu se va apropia de cortul tau.
Uite si cantarea care este inspirata din aceste versete
http://www.trilulilu.ro/ieconiah/6937bb5af952dd
Ioan cap 3:16:Fiindca ata de mult a iubit Dumnezeu lumea ca adat pe singurul sau Lui fiu pentru ca oricine crede in el sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.(cea mai mare confirmare pe care a putu sa o aibe omul vrodata")
1 Corinteni 4, 5, 6. 7, 8
Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate, dragostea nu pismuieste, dragostea nu se lauda si nu se umfla de mandrie.
nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie nu se gandeste la rau
nu se bucura de nelegiuire ci se bucura de adevar
acopera totul crede totul nadajduieste totul, sufera totul
DRAGOSTEA NU VA PIERI NICIODATA!
Asa cum ti-am mai spus nu mi-ar ajunge tot spatiul sa iti scriu ce versete imi plac(daca esti interesat sa vb cu cineva inlegatura cu asta cauta-ma pe privat)
Dumnezeu este taria mea, a ta si a tututor
http://www.youtube.com/watch?v=X4hE5a9KFpI
God bless you!

13 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Am doar Noul Testament.
Dar Vechiul Testament il gasesc pe internet.
Conteaza foarte mult daca citim din el si mai ales daca intelegem.
Eu o sa mai citesc din Biblie in viitorul apropiat.Smerenie,smerenie,smerenie.

| Nicoleta a răspuns:

El le-a zis: " De ce va este frica putin credinciosilor/"
Apoi s-a ridicat, a certat valurile si marea si s-a facut o liniste mare"
Matei 8:26

Da am Biblie.Am mai multe de fapt + niste Noi Testamente.
Da, am citit.
E greu de zis intr-un raspuns ce vrea sa zica toata Biblia.Acolo gasesti multe raspunsuri.

| valy a răspuns:

Sincer. da am biblie.si am citit din ea in momentele in care am avut cel mai mult nevoie de ajutorul lui dumnezeu...stiu ca nu este bine.si ca trebuia sa citesc oricum din interes dar nu am facut-o. ei de acum am terminat scoala pot sa ma apuc de citit
cel mai mult mi-a placut acest verset din biblie(CALEA SFÂNTĂ
... cei ce vor merge pe ea, chiar şi cei fără minte, nu se vor putea rătăci.
Isaia 35. 8)
dar tu ai citit?

| rosto a răspuns:

Si asa nu mai am loc de ele prin casa. nu am biblia happy hai, sariti sa imi votati raspunsul ca fiind stupid, ipocritilor big grin

| Kenny a răspuns:

Da, am. De fapt bunica are. Nu, nu am citit. Nu stiu ce vrea sa spuna. Nici nu'mi pasa. Bafta'n continuare, pocaitule. laughing

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Am vreo trei. Ai scos versetul din context. Le zicea ucenicilor lui chestiile alea. Daca ar fi sa luam personal tot ce zice Gebus in Noul, eu ti-as zice: "Scoala si umbla"!

| laurentiu explică:

Hippiemuslim

frate daca nu iti convine nu mai raspunde! printr-un simplu raspuns uni oameni pot sa se descrie foarte amanuntit!

| hippiemuslim a răspuns:

Doar prin simplul fapt ca ai un grad ridicat de incoerenta si pui intrebari retorice care sa iti confirme universul tau obscur, imi dau seama ca viata ta este la fel de limitata precum cartea ta insipida, lipsita de orice norme etice din prezentul nostru incarcat de stiinta si modernitate.
Nu am nevoie de misionari.

| Tom a răspuns:

Tu sigur esti pocait oricum nu Dumnezeau vorbeste in Biblie.Cat despre Vechiul Testament de stai sa-l citesti bine si cu atentie ai sa gasesti niste contradictii care te fac sa ai niste dubii in privinta lui.Si ca sa-ti raspund la intrebare am Biblie in casa.happy

| jeleu_3231 a răspuns:

Falsa credinta, sau sa te lauzi ca o ai, e tot un pacat, sa stii.winking

Si da, am o Biblie, la fel cum probabil au toti credinciosii, si nu se lauda cu ea.

| eduard89 a răspuns:

Da o am. Da am citit o ( nu toata ca m am enervat pe la sfert). Concluzia. Cea mai buna carte de manipulare in masa. Daca esti un pic destept, realizezi ca sunt doar povesti, povesti care intr-un punct ajung de domeniul SF ului.

| Adyr0 a răspuns:

Eu am una din 1940 Vechiul si Noul Testament love struck

Răspuns utilizator avertizat