| Lollypop a întrebat:

Cati dintre voi aveti hamsteri?love struck Si cat costa?love struckVreau sa imi cumpar si eu, dar am auzit ca miroase urat cand isi face nevoile:-s.De cate ori ii faceti curat in cusca?happy.

Răspuns Câştigător
| Denisa a răspuns:

Pe hamster am dat 20 de lei si pe cusca tot 20. Am avut hamster pitic. Nu miros ei foarte tare ci mancarea aia a lor speciala dar oricum nu e un miros foarte puteric. Curat ii faceam de 2 ori pe saptamana. Ii schimbam apa si rumegusul. Din pacate i-am lasat cusca deschisa din greseala si a fugit si nu l-am mai gasithappy

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Momentan nu am hamsteri, dar am avut vreo 13.cred ca sunt cam 15-20 de lei, nu mai stiu.nu sunt foarte greu de intretinut, atunci cand iti doresti ceva trebuie sa accepti totul. e adevarat ca miroase, orice animal miroase, dar daca ii chimbi rumegusul regulat, la vreo 3-4 zile, nu e nici o problema.sunt animale tare simpatice, galagie nu fac prea multa dar in schimb fac mizerie.totusi daca, chiar iti doresti unul si iubesti animalele, o sa-ti faca placere sa il ai acasahappyAa da, sa nu uit:femelele chiar miros urat, nu stiu dc dar au un miros destul de urat

| adelutza2000 a răspuns:

20 de lei am dat pe hamster, iar cusca costa in functie de marime. Eu l-am luat de la petshop si nu e greu de intretinut, ii poti da drumul seara si apoi cand te culci il bagi in cusca

| Elizeee a răspuns:

Eu am un hamster.Hamsterii costa cam intre 20-30 lei, dar depinde de magazin, rasa, marime.Nu miroase urat in cusca cand hamsterii isi fac nevoiile in cusca.V-a mirosi urat daca ii vei da legume sau fructe, pentru ca v-a ascunde mancarea in cusca, iar aceasta vor putrezi.Aceasta problema se v-a rezolva daca vei cumpara mancare uscata de la magazinul de animale.In cusca hamsterului se face curat la o saptamana, iar apa se schimba in fiecare zi. Daca mai ai si alte intrebari legate de cresterea unui hamster, as fii bucuroasa sa-ti raspund. Funda?