| thehope a întrebat:

Cati dintre voi cunosc orasul Buhusi, sau a auzit cate ceva despre el? Ati fost vreodata pe acolo? happy

Răspuns Câştigător
| mariazet45 a răspuns:

Am fost prin Buhusi destul de des pana in 1990 era asfaltat, e un orasel mic si chiar frumusel, nu te poti pierde prin el pentru ca re o strada principala dupa ce pleci de la gara si cand te intorci te poti intoarce pe scari sunt multe scari, candva le-am numarat dar chiar am uitat cate sunt. Poate o fi mai multe de zis dar nu am locuit niciodata acolo, aveam niste cunostinte la care mergeam.

8 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu il cunosc, am auzit de el, am fost de mai multe ori pe acolo, de ce? (PM)

| thehope explică:

@clown82 e intr-adevar micut si frumos, in special pe timp de primavara-vara, dar desi acum strada principala e un adevarat santier sa stii ca strazile sunt asfaltate...evident...nu lipsesc gropile... straight face

| r8driver a răspuns:

Nu am fost an oras dar cunosc doi frati care locuesc acolo...Me-au zis ca nu este asfaltat, dar vara cica este tare frumos.

Răspuns utilizator avertizat
| mary_1175 a răspuns:

E frumos orasu buhusi ca si eu stau in buuhsi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Locuiesc in buhusi si imi place tare mult e frumos dar mai lipseste cate ceva :nucleul:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu locuiam acolo pe str. tineretului dar acum 6 ani era plictiseala mare nu era nimic doar someri.Nu am mai venit de atunci am ramas in italia.aici e mai bine un pic.va salut

| buburuzzz a răspuns:

Nu am auzit niciodata de el nici nu stiu unde e localizat