Crede-ma ca deseori uit ce am mancat la micul dejun, dar asta nu m-a oprit Daca iti place editatul, atunci fotografia e pentru tine. Dintr-un simplu portret poti face ceva extraordinar. Apoi, daca tu chiar vrei sa fii DJ, trebuie doar sa incerci. Nu exista nu pot, doar nu vreau! Daca chiar vrei sa ajungi DJ, du-te intr-un club, asteapta ca lumea sa se imbete putin daca ti-e rusine/frica si apoi roaga pe cineva sa te invete. In club, cand vrei sa te distrezi, orice suna bine, mai ales un mix facut de o fata
Trebuie doar sa nu te descurajezi cand vrei ceva cu adevarat. Incearca, incearca si incearca!
Am zis de desen, dar nu am zis ca sunt buna.Sunt complet groaznica.Desenz ca un copil de 8-9 ani.Degeaba incerc, desenul nu se mai prinde de mine.Am vazut multi desenatori care fac portrete geniale si eu nici macar nu pot sa cobiez bine o imagine.Imi iese complet gresit.Ca naiba.Cand ma apuc de desen, pur si simplu nu stiu cum sa le fac.M-am uitat la tutoriale pe net si altele, dar imi iese atat de groaznic, ca nu pot sa cred ca am vrut sa ajung desenatoare.Am incercat sa desenz desene simple, dar la fel, nimic.Nici asta nu pot sa fac.Dar stiu ca nu sunt singura de pe pamant care toata viata ei va trai fara sa faca nimic in viata.Decat sa fac ceva ce nu imi place, mai bine sa nu fac nimic.Nu vreau sa regret toata viata ca nu am putut face ce vreau, asta e cam inevitabil, dar nu vreau sa mai si regret ca am facut ceva ce nu vreau niciodata.Cam asta e.
Eu ma pricep cat de cat la desen.Trebuie doar sa exersezi. Poti sa te uiti si la videoclipuri pe youtube ca ajuta.Mult noroc!
Bună! Știu că e târziu să dau un răspuns la această întrebare care stă aici de 9 ani, dar e mult mai bine mai târziu decât niciodată, nu?
Dacă îmi vei vedea vreodată comentariul nu știu, dar voi lăsa aici răspunsul meu pentru oricine îl vede.
Într-adevăr, pentru unele meserii/domenii îți trebuie diferite abilități, aptitudini, calități, dar contează foarte mult munca. Cât muncești, dar și cum muncești. Un echilibru acolo de calitate-cantitate.
Se spune că nu prea ai cum să reușești să ajungi DJ sau să cânți mai bine dacă n-ai ureche muzicală, dar nu înseamnă că este imposibil. Da, ai nevoie de ureche muzicală și e cam greu să o obții deodată ce nu e din naștere, însă nu e nimic confirmat 100%. Poate chiar e posibil să o obții, dar până acolo e un drum lung și super greu care va dura o grămadă de timp. Dacă nu renunți le poți dovedi celor care au spus că nu se poate că SE POATE.
La desen exersează, du-te la cursuri de desen și vezi ce se face acolo. Nimeni nu se naște învățat.
Iar la sport... Ei bine, contează foarte mult starea ta de sănătate. Dar bolile se vindecă, nu te neliniști. Există și boli din naștere care par imposibil de vindecat, da, dar medicina va evolua și se va găsi ceva ce să vindece o anumită boală.
Trebuie să fii bine din punct de vedere fizic, dar și mental. Ambele contează.
Oricine poate deveni ceva chiar dacă pare imposibil. E doar greu. Dacă ești dispus să bagi mâna în foc, în tot ce se poate și nu se poate pentru a-ți atinge visul, chiar dacă vei primi descurajări, jigniri și multă lume îți va spune "E imposibil!", "Nu vei reuși!", atunci sigur vei ajunge unde ți-ai propus. Fie mai devreme, fie mai târziu, fiți cu toții siguri că veți reuși! Mi se pare mult mai avantajos cineva care nu știe mai nimic despre acel lucru dar care va traversa și cele mai periculoase alee, mări, oceane din lume pentru a-și atinge scopul, decât cineva care are talent "din naștere" și va aștepta să devină bun peste noapte și să-i pice aia în cap fără să muncească și să îl pasioneze "Lasă că eu am talent înnăscut, nu am nevoie de exerciții".
Aici ține foarte mult de pasiune și disciplină. Degeaba faci ceva dacă nu îți place acel lucru și nu lucrezi la a dezvolta. Și chiar dacă ai un ajutor genetic, tot mort ești. Mai e și perspectiva, care contează foarte mult.
În concluzie, nimic nu e imposibil. Trebuie doar să vrei, să încerci, să-ți placă, să dai tot ce poți și ce nu poți, chiar dacă crezi că eșuezi. Eșecul e cheia spre succes, și nu numai ea. Cel mai probabil și strămoșii noștri din cele mai vechi timpuri au crezut că n-o să existe niciodată ce există din zilele de astăzi, dar uite că există. Trebuie doar să pui mintea la contribuție și n-o să mai fie imposibil.
Nu vă dați bătuți! Veți reuși!
Ana00005 întreabă:
vladsilviU334 întreabă:
Alina9895 întreabă:
anonim_4396 întreabă: