Eu stiu Si chiar foarte bine.Asta pentru ca de cand eram mica imi placea apa si mai ales sa inot
Daca ai curaj si vointa vei reusi imediatSi mai ales daca iti place apa
Am reusit vara trecuta in piscina
Pot inota 7 metri... ii mult nu? Dar imi place
Eu cica stiu sa innot...cat de cat... uneori ma mai si scufund fara sa vreau, de zici ca-s Titanicul
Eu si inotatul suntem paraleli...am incercat vreo 4-5 zile cat am stat la mare sa inot...bineinteles cu colaculdar nu am reusit.
Eu stiu sa innot... Problema e ca nu e greu deloc sa inveti sa innoti... ceea ce ii impiedica pe toti "neinnotatorii" sa invete este frica de apa... starea de panica care o capata cand sunt cu capul cu apa... Mult noroc si mai incearca si o sa reusesti!
Eu, abia am invatat acum la 17 ani:p tocmai am terminat si eu inotul de initiere cu profesorul, ma descurc chiar foarte bine acum ma duc de 2-3 ori pe saptamana sa mai exersez
Buna! eu nu stiu, aproape de mine e Ialomita (raul) si e cam murdara daca vreau sa inot trebuie sa ma duc la club sportiv ( dinamo etc) si nu stiu cand ca si mie imi place tare mult apa. poate la vara o s-a ma duc dar aoleu incepe SCOALA iac.pa pa!
Nu reusesc deloc sa invat sa inot.de vreo 2-3 veri ma chinui sa invat si nu imi iese.adevarul e ca mi-e frica de apa, daca simt ca imi ajunge apa la nivelul gatului intru in panica si ma afund fara sa vreau in apa... ii datorez chestia asta unei matusi care m-a traumatizat cand eram mica, vroia sa ma scape de frica de apa si ma tot baga in apa si ma tinea cu capul la funddatorita ei acum sufar si de o frumoasa claustrofobieii si multumesc pe aceasta cale
RubikSD întreabă: