Eu ma uit uneori, cand am timp, la desenele care mi-au fermecat copilarie: Tom si Jerry, Chip si Dale, Woody fiindca ma insenineaza.
Da, ma uit la desene animate... Imi plac mai mult cele mai vechi... cele de la disney cu chip and dale... dar si looney toons. Am foarte multe desene animate pe comp... M-i se par mai frumoase decat comediile... Si tin si mai putin. Un episod de desene animate tine 6-7 minute... nu 1 ora jumate-2 cat un film... Dintre cele noi imi plac The Grim Adventure of Billy and Mandy. Mi-am scos seria completa, urmeaza sa le vad...
Da, ma uit la desene pentru ca imi plac. Inca nu am terminat de vazut desenele de la Disney.
Ma uit si eu cand am timp impreuna cu fetita mea. Imi plac, dar nu astea noi de-acum, pentru ca sunt violente si cu figuri groaznice, asta ca sa nu mai vorbesc de ce traduceri au...
Bugs Bunny, Taz, Coyote & Road Runner, Tom si Jerry. Farsele pe care si le fac personajele enumerate de mine sunt foarte amuzante. Le prefer pentru ca ma binedispun!
In ultimul timp desenele animate au limbaj mult mai matur decat acum 30 de ani. unele nici macar nu pot fi intelese de copiii sub 14-15 ani.asa ca ma uit la desene animate gen shrek, a bug life, toy story etc
Ceau. Ma uit la animatiile de la Pixar, au un umor aparte. Imi plac desenele 3D, dar imi place si Tom and Jerry sau Pink Panther:d.