Este o adevarata placere sa vizionez acest campionat, spectacol total . Merg pe mana Spaniei. Daca ia Spania finala dai fundita? Am vazut ca e la moda pe site treaba cu fundita Vizionare placuta
Il urmaresc si sper sa vad toate meciurile. Finala intre Spania si Brazilia(nu m-am uitat pe program si sper sa nu se intalneasca mai repede) si sper sa castige Spania. Numai bine!
Urmaresc. La fel cum am facut si in 2006 si in 2002. Urmaresc toate meciurile daca se poate. Era sa asist la o surpriza produsa de Africa de Sud. Sper la o victorie a Uruguayului in seara aceasta si la o victorie a Greciei maine in fata coreenilor. Tin cu Spania si sper ca Grecia sa aiba un parcurs cat mai lung cu putinta.
Si eu sper sa vad toate meciurile. Sper ca Franta sau Spania sa castige aceasta competitie. Spania are o echipa buna iar Franta o echipa medie spre buna si are mult noroc.
Eu vreau ca Germania sa castige turneul si Elvetia sa faca o figura frumoasa
Prefer sa castige Spania sau Brazilia ; in finala au sanse mari sa ajunga Brazilia, Italia, Argentina, Spania
Germania, dar bine daca nu ajunge germania atunci serbia, grecia sau australia :p
florin9316 întreabă:
Eclipse_8761 întreabă: