Eu nu merg, nu prea am ocazia, dar cand prietenii mei au nevoie de ajutor ma pricep sa spal vase, varuiesc copaci, sa vopsesc garduri, spalat usi, geamuri.etc
@emil-nu ziceai ca ai iesit la pensie?
Eu nu, nu am unde si nici nu imi place. Gradinaresc insa pe la ai mei, plantez floricele, copacei...
Emil, tu nu esti tanar lasa noua generatie sa se afirme, nu te mai baga la sapa lor!
Bunicii mei stau in Bucuresti...si tot nu ma duc sa-i ajut... daca ar fi stat la tara...nici atat!
Eu am mers cu bunicii mei la "teren", sa ii ajut la mancat agude Si bunicii mei nu stau la tara, ci la o casa in oras. Se pune Faimosul?
Acum 3-4 ani imi vizitam bunicii mai des decat acum si ii ajutam si la treburile gospodaresti inclusiv datul cu sapa
@zbenguici-mea culpa, credeam ca si copii pot fi inclusi in discutie
@psiholoaga-ai dreptate, nu sunt tanar, sunt copil.
Eu cand ma duceam la sapa nu ma lasa sa sap pentru ca eu rupeam sapa si se lipsea de mine, cu coasa la fel o rupeam si pe aia, cand ma lua la cules de prune calcam in ele si iar nu mai ma lua. Eu gandeam in felul urmator, ii faceam pe ei sa nu ma vrea ca sa nu zica ei ca sunt lenes.
Prfml foarte inteligent, cand vrei sa scapi de munca, faci praf obiectul muncii.