Am destui verisori, nu le stiu numarul, dar stiu ca verisorii mei primari sunt mai in varsta decat mine, verisoara care este si nasa mea de botez are peste 40 de ani si varul are 54 de ani, cum ti se pare?
Buna! am vreo 12 verisori de gradu 1 am 3 cel mai batran cared ca are vreo 23-24 ani
Am 7 verisori primari si fara numar de gradul 2 Cel mai mare din cei primari are 30 ani. Pt ce intrebi?
Daca la 23 ani o persoana e batrana, atunci eu ies la plimbare cu bastonul...
Sincer chiar nu stiu
Nici nu'i cunosc pe toti Ca bunikamea are 6 frati si 4 surori si s'or inmultzit si or plecat prin nu stiu ce tzari America, Frantza, O etc etc si ceilaltzi sunt in diferite partzi ale Romaniei
cel mai "batran" stiu ca are 37 de ani
Buna!
am 4 verisori drepti.
adrian- este cel mai mare, 18 ani. bogdan- face 18 ani peste 2 luni. mada [ sora mea ]- 17 ani.eu - 14 ani jumate. andreea - 8 ani. ciprian - 4 anisori
Deci cel mai mare este Adrian! :d
pa-pa!
Eu am doi verisori primari; cel mai mare are 32 de ani.Mai am 4 verisori de gradul 3; cel mai mare are 40 de ani.
20 de verisori(astia sunt doar cei pe care ii cunosc). Cea mai mare are 40, iar cea mai mica 1 an.
Pff pai am multi (aproximativ 30 )... cel mai "batran" pai ar fi o verisoara are 23 de ani!
Te-am :*...pa-pa!:*
7 primari si multi de gr2-3
Cel mai batran verisor pimar face 17 ani in mai 2010
14 verisori + nu stiu cati nu`i cunosc cel mai mare are 18... cred)
Eu am vreo 6 si cel mai batran e vali si are 20 si ceva de ani nu stiu sigur
Am multi verisori si pe unii nu ii cunosc i-am cunoscut pe parcurs, dar stiu cativa din ei : am vreo 5 verisori si 3 verisoare si de-`al doilea am 3 verisori 6 verisoare.
De ce?