Am un prieten...care banuiesc, ca l-ar interesa oferta ta!
el este acum in vacanta, dar in cateva zile se intoarce... daca mai e disponibila oferta... ii dau id-ul tau!
are experienta!
Sunt un dj cu experienta din Republica Moldova si as fi interesat sa lucrez pentru un post romanesc ma gasesti la adresa de skype yulik93g
Sunt dj din republica moldova si as fi interesat sa lucrez pentru un post de radio din romania. ma gasesti la adresa de skype yulik93g...
Salut sunt DJ YOYO si am mai colaborat si cu alte radiouri, iar acum as dori o colaborare cu un radio mai serios... daca sunteti interesat contactati-ma pe ID-ul de messenger DJ_YOYO93@YAHOO.COM va multumesc
Da frti ma gasesti la ionut_dragon2008 am fost dj 1 an la radio ciolpani www.radiociolpani.tk... ma pricem destul de bine,,, ma poti baga intr-o perioada de proba sa vezi cum ma descurc,,, daca fac ceva gresit nu ma primesti,, nu-i suparare
Asculta Radio Heliu http://radioheliu.webgarden.ro/ Simte muzica alaturi de noi. Muzica difuzata Dance-House
Cine vrea sa fie dj la un radio de radio ...sa dea add la; fusebox_radio@yahoo.com... http://www.fuseboxradio.tk/ iata siteul
Buna sunt din onesti si am fost dj pe la vreo 6 posturi de radio deci am ceva expierenta daca sunteti interesati bagati id jinga_george@yahoo.com
RadioKlass Cauta DJ DJ,Itze Daca Sti Ca Ai Experientza Contacteazama la alyn_stelistul1995 pentru o proba dai mai departe
Salut am foarte multa experienta.Am avut propriul radio timp de 1 an.
Am 14 ani jumate si ma descurc foarte bine.
Eu sunt dj doar asa okazional mi_as dori sa pot fi sau mai ales sa lukrez la un post de radio experientza 2 ani am lukrat cu sam nu dj ..in vreun club...mi-as dori crezi ca ma poti auta? am voce de fm multumesc
Salut nu stiu da ca mai este valid pentru cautare de dj pentru ca vad ca anuntul este pe 5 sept 2009 (ma cheama andrey si am mai emis cunosc sam am microfon si specialitatea mea este sa mixez muzica de orce fel)...
Sall numele meu este cobra care doriti sa fiti dj contactati id cobranr117 sau accesati www.radiocobrasuperstar.ro sectiunea recrutam dj
gabriela_2917 întreabă:
anonim_4396 întreabă: