Intr-o calatorie, somnul este cel mai urat lucru pe care il poti face.Din punctul meu de vedere, care am calatorit foarte mult, cred ca cel mai bun mod de ati petrece o calatorie este acela de a observa tot ce te inconjoara si la final sa tragi o linie si sa vezi la ce concluzie ajungi.
Şi eu merg căte 22 ore cu trenu ßi de multe ori caut filme noi care să mă acapareE şi integrame ceva + o sticlă mare de pep.
Integrame,sudoku,eventual un film pe laptop, poate intalnesti pe cineva sa socializezi, sa te imprietenesti cu el, ea! Mai ai si telefonul care te poate ajuta sa treaca mai usor timpul!
Ceao daca esti cu cineva sa va luati un joc si sa va jucati, sa asculti muzica, sa urmaresti un film pe telefon, ai putea sa faci ceva ce te relaxeaza, sa faci niste activitati. sper ca te-am ajutat
Iati o carte si citeste. Daca esti cu cineva ia carti de joc si joaca-te. De obicei gasesti prize in tren mai ales la calatori lungi, deci te poti juca pe telefon/tableta/laptop. Vorbeste la telefon. Asculta muzica.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: