...as incepe sa-l injur.
..chiar mi s-a intamplat chesita asta!
ma trezesc in toiul noptii, paralizat si cu o chestie negra care se uita la mine...dar am realizat ca e un vis (vis din ala in care esti pe jumate constient, jumate in vis ). uite aici daca nu cunosti :
http://www.dezlegareaviselor.ro/vise/paralizia_in_somn.php
si am inceput sa il injur ...pana am adormit la loc!
.nu trebuie sa te sperii din orice.si eu cred in paranormal.dar multe lucruri au o explicatie logica!
Pai pot sa-ti spun ce am facut. M-am trezit intr-o noapte, ma intind bla bla bla. Cand deodata ma uit in jur. La geam (adica chiar langa pat, pentru ca patul este chiar langa geam) statea frumos iubitul meu si se uita pe geam. Evident ca n-am realizat din prima si am inceput sa tip, sa dau din picioare, m-am tras intr-un colt si tipam. Cand colo el se pune pe un ras. Evident ca dupa l-am luat un pic la tranta Am scuipat in san in noaptea aia
As suna'o pe mama sa vina sa-mi dea cu apa sfintita prin camera si sa sune la un psiholog sa-mi faca progamare in timp in care imi continui somnul.
Bună.
O siluetă neagră, zici? Am vazut doar spirite/fantome.
Pai mi s-a întâmplat odată, veneam d-afara, şi m-am uitat întâmplător la balcon, si am văzut un copilaş, foarte ciudat, să zic aşa. Se uita foarte urât la mine; iar eu m-am speriat şi am fugit în casă.
Pune icoana in camera si inainte de culcare zii tatal nostru de 3 ori si inchinate. daca iti aparei n mod repetat spune-i mamei sa cheme preotul sa faca festanie.nu-i de gluma...