| JustEdy a întrebat:

Ce ai alege :fructele, Legumele sau Fast-food?

22 răspunsuri:
| andavaduva a răspuns:

Fructele si legumele

| rucsy21 a răspuns:

Ar trebui sa aleg fructele dar sincera sa fiu aleg Fast-food

| Bernoullie a răspuns:

Fast Food logik love struck:X

| Reverse a răspuns:

Fructe şi legume, şi nu, nu sunt ipocrită. Nu îmi place fast-food-ul; de nesănătos ştiu toţi că e, dar nu îmi place nici gustul. Tot felul de mâncăruri îmbibate în ulei *cough*

| IchigoWolf a răspuns:

Fructele le-as alege mai ales dimineata, dau energie pentru restul zilei. Legumele langa ceva de mancare, iar fast-food-ul...tot timpul laughing. Totusi, raspunsul "corect" (daca exista asa ceva) e : echilibru happy.

| vladvlad23 a răspuns:

Fructele.

| Andreee a răspuns:

Fast-Food, este mult mai gustos.
Mancarea de fa fast-food nu trebuie consumata in exces.

Zilnic, trebuie sa consumi fructe, legume de sezon.
Funda?hee hee

| MiiMii a răspuns:

Fructele.

| Papusa_1623 a răspuns:

Fructe

| βέiiiβiiişoor a răspuns:

Bunahappy

Logic ca fructelelove struck.Bine si Fast-Food darwhistling...nu`i chiar asa de sanatospuppy dog eyes.Bine asta e alegerea talaughing

Sper ca ti-am fost de ajutorlove struck

Fuunda?batting eyelashes

| delia_9230 a răspuns:

Fructe atat

| AdeeLinee a răspuns:

Fructe si Fast-food

| Iulia_4983 a răspuns:

Cred ca pe toatelaughing
fructele au multe vitamine, legumele la fel: sunt bogate in minerale fier calciu etchee hee
dar cu fast-food'uux_x
nu te poti abtine sincerrolling on the floor
deci e in regula daca mai mananci uneori un hamburger, niste puisori meniu, cartofi prajiti:X =p~ etc.blushing
deci, 'viata e facuta ca sa o mananci'rolling on the floor
funda?puppy dog eyes

| FanMJJ a răspuns:

Fructe si legume

| r2d2 a răspuns:

Imi place sa mananc junk-food aka fast-food, dar parca tot fructele sunt mai bune. Aww mai ales rodia si pepenele rosu!

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Fructele.Sunt proaspete, se mănâncă crude, te reîmprospăteză și au vitamine felurite.

| seena8616 a răspuns:

Fructele st mai sanatoasewinking

| sandulachedragos a răspuns:

Dimineata cerealele! fructele dau energie ca un foc de paie. Nu ati vazut ca dupa ce mananci fructe te ia foamea dupa juma de ora?
fructele se mananca cu juma de ora inainte de masa. Nu se bea apa in timpul sau dupa masa. Doar dua 2 ore. si legumele nu trebuie sa fie garnitura! ci insasi mancarea. Leguminoasele sa fie de baza. nuci alune, seminte cat mai des. ceapa si usturoi zilnic! sau macar saptamanal. put dar sunt antibiotice. te scapa si de raceala si gripa. Sanatate pentru toti! stud med gen

| catalinaaaaaaa21 a răspuns:

Pai fructe :X
dar mai merge si putin fast fud o data la 10 zile sa zicbatting eyelashes:p

| abcdc a răspuns:

Fructele. u?

| thegreatgatsby a răspuns:

Fructele.

| XxSweetDreamxX a răspuns:

Fast-Food