Nu inteleg exact dupa ce criterii cataloghezi tu raspunsul ca fiind unul bun sau rau.Insa ca sa nu fiu pe dinafara, daca as avea 10 000$,as spune stop tuturor activitatilor curente si mi-as lua o vacanta intr-un loc exotic,undeva in Italia, pe o plaja cu apa curata ca lacrima.As cheltui toti banii in niste nopti inecate in vinuri selecte la cel mai scum restaurant din oras. Eventual, voi gasi o femeie alaturi de care sa-mi impart impresiile, ideile si idealurile, exact ca intr-un film american.
Off.pana atunci, ma duc sa-mi mananc painea prajita si sa-mi beau cafeaua. Noroc!
Woooow!
Daca as avea atatia bani...
1:as da cea mai mare petrecere.
2:mi-as cumpara o vila cu piscina, un caine de rasa mea preferata ( sau mai multi caini ), o placa noua de skate si un longboard.
3:as da vreo 3 dolari la un boschet
4:m-as plimba prin tot orasul/judetul/tara/continentul/lumea/galaxia...
si 5 :m-as lauda la toti "dusmanii" mei
Nu cred ca mi-ar ajunge 10000 euro. nu e o suma formidabil de mare; as plati datoria la banca, poate amenajari interioare, poate un cont pentru copil, sunt multe variante
Pai,daca i-as avea nu m-as grabi sa-i cheltuiesc pe toti.Mi-as lua ce-mi trebuie si pe urma as da si saracilor.
Buna!
Eu mi-as ajuta familia.Mama este bolnava, casa nu am terminat-o, mi-as lua mie cateva lucruri pe care nu mi le permit in momentul acesta si restul(daca mai raman)i-as pune in banca:d
Tu ce ai face cu acesti bani?
As plati datoriile familiei si probabil as face o mica excursie ( nimic prea fandosit, cat sa simt ca am facut ceva si pentru mine).
Bineinteles, daca din greseala ai mai scapa un zero ( ceea ce ar suna 100.000 $), datele problemei se schimba.
Atunci mi-as putea permite sa am si eu un loc caruia sa ii pot spune acasa, o casa a mea. Si as incepe o afacere. As putea avea avantul necesar cat sa pun multe proiecte pe roate.
anonim_4396 întreabă: