Cred ca as muri de bucurie. Dar nu am eu norocul asta, intotdeauna m-am bazat pe munca, seriozitate si un pic de noroc in viata.
E usor sa vorbesti cand nu ai banii in mana. Cand ii ai, parca esti alt om si ai alte scopuri cu ei decat ca atunci cand acest pas era doar un vis.
Deci iti raspund ca voi face:...
As vrea sa aflu secretele religiei atat de bine ascunse.Se spune ca banii pot face pe oricine sa vorbeasca altfel spus oricine are un pret.Deocamdata nu am probat aceste spuse dar daca as avea banii as vrea sa vad cat de mult poate oscila balanta intre datorie si certitudinea unei vieti mai bune.Desi nu cred ca mi-ai ajunge banii sa mituiesc toti preotii Vaticanului
Cate stupid Era un banc:
Vine unu' acasa si o intreaba pe nevasta-sa:
- Ce ai face daca am castiga la loto?
- As lua jumatate si te-as parasi!
- Am castigat 10$ uite 5 si dispari!
Daca reusesc sa castig la loto fara sa joc impart totul cu tine.
Multe cum ar fi sa imi cumpar o casa de vacnta un mall un restaurant un spa...si cred ca nu imi mai ajung banii si de altele
Pai, daca ar fi o suma cat de cat de mare.
1. Asi urla pentru 2 minute si asi sari in sus.
2. Mi-asi scoate prietenii la un Mc [restaurant, ceva]
3. M'as duce la un concert [sa zicem... Selena Gomez `]
4. Mi'as anunta parintii si i-asi scoate la un suc
Văd mulţi pe aici care ar ţipa de fericire...nu e de mirare că nimeni nu îşi găseşte fericirea dacă este legată de bani.
Aş felicita-o pe Alllinna, pentru cel mai frumos răspuns.
Eu cred că i-aş da pe toţi părinţilor mei... oricum dacă am nevoie de ceva, ei îmi oferă.
Paimias lua o casa de fite, as manca numa chestii bune, as cumpara o limuzina, si leas face in ciuda celor care nu au castigat la loterie(si as dansa de fericire)
Imi recuperez banii care i'am pierdut pe biletele la loto in primul rand)
Apoii... Mi'as cumpara un Mercedes m'as imbraca din cap pana in picioare de 100 de ori si mai vad. imi iau gogosi ciocolata milka ...heidi
Păi... mi-as lua o masina de vreo 100. 000 euro, nu m-aş mai duce la servici, mi-aş construi o vila mare cu piscina. Şi mai văd.
Eheee! ce n-as face! in primul rand mi-as face casa boboc(ca tot romanul: "mi-as pune termopane-n toata casa"). mi-as lua un i-phone, un laptop nou si n-ar trebui sa ma angajez(mentionez ca sunt ink minora), apoi bomboane si restul(10 ron) i-as donapup
Chiar azi vb ca cineva pe mess despre asta stii ce as face? am contrui un acvariu, cum este in valencia, am vazut pe cd si m-a impresionat f mult, acvariul, era ca un tunel, deasupra ta trece rechinul,(dar in timisoara)
Nimic.
Sincer as face infarct)De atata bucurie. nici inima mea nu ar putea rezista
Plec in America sau Spania sau Mexic.imi iau o casa fff frumoasa, cu curte si piscina si 2 masini...si locuiesc acolo pentru totdeauna
In mod cert i-as investi intr-o afacere pe domeniul IT. Nu sunt adeptul cheltuielilor facute fara cap si apoi sa ma uit pe cer.
Cu vreo 5-6 mil euro (sau care era premiu cel mai mare) as fi trait bine si eu si toate generatiile mele viitoare.As Construi o biserica si asa nu ma prea duc si as infinta un cladire o casa pentru oamenii de pe strazi, sa aiba unde sa doarma si sa le asigur ceva de mancare.
Nu e asa fascinant...am patit-o eu...she faci ce faci. da la un momntdat se duce totul.asa ca mai bine e sa ii cheltuiesti cu cap