As schimba oamenii. I-as face din rai buni. Le-as ordona sa nu mai polueze aerul, apa...etc. Le-as mai ordona sa fie buni cu animalele caci si ele au sentimente si merita respect. As repara toate stricaciunile care le-au facut oamenii naturii minunate. Le-as spune oamenilor sa nu mai fure, omoare, violeze...etc. Cam atat. Mai mult de atat nu as face. Funda?
Tot la fel oamenii i-as schimba si pe cei care au furat din tara lor cum sunt politicienii i-as pune sa returneze baniii tarii prin munca in constructii sa vada si ei cum e viata din Romania cu banii castigatii pe spinarea lor si cum multe investitii serioase as face un loc mai bun pe pamant pentru a impiedica foametea care duce la furt si crima si as face cat mai multe lucruri biodegradabile pentru o lume mai buna si mai sunt multe altele.
Nu as schimba nimic, exista un oarecare echilibru in lumea asta asa cum e...de multe ori buna, alte ori nu prea. Daca am schimba ceva.echilibrul s-ar duce pe apa sambetei...
NIMIC. Deoarece lumea în care trăim nu e de loc ideală și nici nu trebuie sa fie. Aș mai spune că trebuie să fim realiști și sa privim lumea așa cum este schimbarea trebuie făcută in fiecare din noi pentru a îmbunătăți cîtuși de puțin aceasta "gloată de animale"- oamenii. Sper ca m-ai inteles.
Orgoliul-fara orgoliu si mandrie,cu totii am fii mai buni. Fara orgoliu si mandrie dragostea, prietenia, demnitatea, ar ramane neschimbate.Nu as schimba oamenii, le-as schimba gandirea.As sterge,, ratiunea'' imorala de a dovedii ca eu sunt cel mai bun.Asa,am fii o lume mai buna.
As transforma femeile bune in femei obsedate de distractie [ stiti voi la ce ma gandesc ]
Eu una nu as schimba nimic. Este o teorie care spune ca daca intr.o parte a pamantului un fluture da din aripi, intr.o alta parte a pamantului, ceva s, a intamplat din cauza acelei batai de aripi. Deci, daca schimbam ceva, stricam echilibrul. Cum se intampla deja cu deseurile, fabricile, poluantii de toate felurile, etc.
As distruge toti oamenii ce traiesc degeaba pe spinarea altora fara sa faca nimic, sa stea in pat toata ziua. Apoi as face sa nu mai fie nici o boala sa fim toti sanatosi, sa traim macar 150 de ani fiecare.
Resurrection întreabă:
Clannad întreabă: