| Adryana a întrebat:

Ce ai visat azi-noapte? De obicei retii ceea ce visezi? Care a fost cel mai frumos vis al tau?

Răspuns Câştigător
| carminaburana43 a răspuns:

Am visat ca am iubit foarte frumos pe cineva pe urma am visat ca veneau nuntasi se aduceau cadouri sotul meu era din nou fericit si eram si eu fericita si din nou aveam nunta.(Sotul meu de mult nu mai e fericit caci e bolnav cronic de foarte mult timp pina la capatul vietii iar nunta am avut-o acus 21 de ani.)

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nimic. Da. Cele mi frumoase sunt cele în care apare mama mea.
Pa, pa.

| Abcdefg123 a răspuns:

Pff :]] am visat ceva urat. Ii multumesc baiatului care m`a trezit sunandu`ma :-s.
Deci, eram intr-o alta casa cu o alta fata care se presupunea a fi sora mea si avea un caine mic, pufos si alb, si mi-a zis sa ies cu el la plimbare, si l-a, scapat si a dat masina peste el. Deodata a inceput o furtuna, si m`am bagat sub o streasina de aia de la casa si in fata mea era o masina rosie. Am stat acolo in fund si a inceput ploaia. Era assa intunecat si aveam mainile impreunate si deodata incepe sa`mi iasa din maini un fum alb si sa se materializeze in acel mic caine. M`am speriat si mi-am scuturat mainele si am fugit spre casa. Acolo fata aceea dormea si nu am vrut s`o trezesc si m`am uitat la Tv, pe un program de muzica si era o melodie frumoasa cantata de un baiat care semana cu Alex Velea si dupa terminarea piesei scria in ecran ca " Dau id`u mew tuturor care il vor ceere, si pentru o noapte cu mine se plateste o taxa micutsa de 300 Ron ". Si atunci iar incepuse sa iasa fumul acela si m`am dat jos de pe fotoliu. Si incepuse sa`mi sune telu`, dar nu raspundeam caci aveam impresia ca suna in vis. Mrg, m`am trezit ca incepuse sa`mi vibreze tel si am ramas cu imagineaza aia. cu cainele :-s.