| shtephie a întrebat:

Ce alegetzi dintre mare si munte? happy Argumentatzi happy
Dau fundita pentru cel mai bun raspunshappy

Răspuns Câştigător
| Eclipse_8761 a răspuns:

Marea:X Mi se pare cel mai romantic lucru sa stai sa privesti marea cu lacrimile ei inabusite si sperantele in regasirea permanenta a iubitului ei soare:X De cand eram mica ador marea, pentru magnifica influenta ce o are asupra mea... Doar ea ma face sa plang fara sa ma opresc cand o vad, doar ea e martora suprema a suferintei sau fericirii mele, si nu exista zi in care sa nu ii acord macar 5 minute de convorbire indirecta prin ganduri... Iubesc marea pentru libertatea care mi-o confera, pentru sentimentele unice pe care le traiesc la atingerea plapanda sau, din contra furioasa a valurilor, pentru povestile pe care scoicile ni le nareaza in fiecare seara si dorul lor profund pentru adancuri, marturisit de cantecul si dansul valurilor pe care il auzim si noi prin apelul telefonic ( referindu-ma la atingerea cu urechea a unei scoici si auzirea sunetelor tinute minte de scoici toata viata lor chair daca nu se mai afla acasa). Nimeni nu poate descrie in cuvinte frumusetea rasaritului sau apusului privit prin oglinda marii involburate sau calme. Doar marea e cea care ascunde comoara de banuti a lunii ( Daca contemplam noaptea apa marii in prezenta lunii de preferabil pline, putem zari milioanele de reflectii ale astrului in mare, reflectii ce apar ca niste banuti). Cine isi poate imagina o viata fericita fara melancolia marii?big grin

30 răspunsuri:
| crissx a răspuns:

Depinde unde te simti mai confortabil! Daca alegi marea ai parte de distractie, socializare brozlaughing Cand alegi muntele esti mai aproape de natura, intr-un spatiu linistit si curat!

| swet girl 22 a răspuns:

Munte pentru ca e liniste, aer curat su nu e mizeria de p plaja de l mare... cei m frumos si m relaxant decat sa stai in jurul focului cu prieteni si sa săuneti bancuri sau sa dormi in cort?

eu as alege cu siguranta muntele

funda? plz

| BruneTTe a răspuns:

Mareaaa. bineinteles! Pur si simplu pentru ca imi place. nu cred ca poti explica asta :-s. este mult mai dragut [ din punctul meu de vedere] soare, apa, plaja day dreaming distractie :X. sunt sigura ca distractia e mult mai mare la MARE decat la MUNTE. dupa parerea mea la munte merg cei care au nevoie de liniste [ nu ma refer la mosi laughing] ma refer la persoanele mai calme, mai linistitetongue. in schimb litoralul e pentru nebuni laughing. nu neaparat dar in mare DAA!

| Serendipity17 a răspuns:

La maree big grin acolo ma simt libera si simt ca inot cu delfini ...am si rude acolo deci nu trebuie sa ma cazez la hotel si sa cheltuiesc nu stiu cati bani, nu e nevoie big grin pot sa inot, sa ma bronzez ma plimb muult si am ce face big grin dec i eu personal prefer marea xD imi place mai mult decat la munte...

| Mar a răspuns:

Pai la munte dupa parerea mea :aer curat fara sa auzi manele, fara sa vezi paparude goale, fara aglomeratie.in plus vara cand pe litoral sunt +40 de grade acolo e mult mai racoare. te relaxezi. dar totusi daca doresti sa obtii un bronz naturalar trebuii la mare.si mai ales cu marea racoritoare.ma rog. pupici kiss

| ☻♫Р€Р£♫☺AlExA a răspuns:

Pai eu una as alege marelaughing. dar nu sa stau la plaja pentru ca sincer nu`mi place. E mai misto pentru ca e apa si poti sa stai toata ziua in apa, sunt baieti frumosismug...si sunt multe lucruri pe care poti sa le faci si ziuaa si noaptee[discoteci, cluburi, sa te plimbi pe faleza noaptealove struck]. Si e distractie mare mai ales daca esti cu o gasca de prieteni.

| lays a răspuns:

Mie una imi place cel mai mult la mare.ador apa, imi place sa ma balacesc cu orele, si sa ma bronzez(asta pot face si la munte, dar eu totusi prefer mareabig grin)

| MBG a răspuns:

La mare pentru ca este foarte cald mai tot timpul, poti sa stai prin apa, daca nu sti sa inoti, inveti, sunt parcuri de distractii etc.

| Parisblue a răspuns:

Mie imi place mai mult la munte deoarece este un aer curat si proaspat. faci multe lucruri, mergi cu telecabina, te dai cu skyurile, cu sania pe locuri special aranjate.(iarna), iar vara este ideal sa mergi pentru a organiza drumetii si fel de fel de tabere.happylove struck.imi place si la mare dar ador mult mai mult muntele:X:X

| Anelise_2071 a răspuns:

Sincer muntele, aerul lui plin de prospetime iti da o senzatie de relaxare totala, iti scoate grijile din cap si este si sanatos
Peisajul minunat din padurile lui, pîraiașele si pietrele fac o senzatie cat mai placuta in timp ce stai pe el.Culorile fac parte si ele 50% din placerea de la munte, verdele inchis, deschis si alte nunanțe care mai contine si alte culori de la flori, ciuperci, pietre si frunze uscate.
Dar sincer si marea este buna.aerosolii de la sarea din ea iti mentin sanatatea pe aproape 6 luni daca stai la ea vreo 3h/24h in fiecare zi timp de 1 saptamana.Mai este si placuta cand innoti in ea, te mai si bronzezi, te mai relaxezi.
Sa subliniem ca ambele sunt periculoase.:
-Marea poate avea vartejuri in ea.
-La munte poti aluneca in cauzul in care este o rîpa.

| Petronela a răspuns:

Mare deoarece acolo te distrezi, agati baieti:d, faci plaja, te bronzezi etc... fundita?

| Xonia a răspuns:

MIe imi place mai mult la mare
E mai cald, pot sa stau la plaja, sa ma bronzez
Sa mananc inghetata
Sunt numai baieti frumosi pe plaja
Pot sa innot
Seara pot iesi pe faleza, prin oras pentru ca e cald si nu inghet de frig(ca la munte)
Deci clar aleg marea

| cretzoo a răspuns:

Asta depinde unde locuiesti... daca locuiesti intr-o zona aproape de munte e de inteles ca mergi la mare dar daca stai undeva cat de cat aproape de mare vii la munte. scopu este sa mergi cat mai departe de casa sa nu recunosti nimic din zona. asta face o calatorie frumoasa, si bineinteles ca conteaza si cu cine mergi. eu stau aproape de munte deci eu as merge la mare.

| Biank_7620 a răspuns:

Daca aleg marea mai bine strang de curea un an si ma duc in strainatate.De munte ce sa zic, e frumoasa natura, cand nu te omoara tzantzari, nu te mananc ursu, lupu etc si cand mergi in grup si chiar aveti cum sa va distrati. dar sincer ideea de a sta prea mult timp rupt de lume nu mi se pare prea ok.Liniste,odihna da te si saturi dupa vreo 2 zile.Asta e parerea mea.

| МŶĶÁŶ a răspuns:

As alege locul unde e cel mai departe si nu merg des, cazul meu la mare ca stau in ploiesti

| Iuliaana a răspuns:

Desi la munte este aerul curat, mie imi place marea deoarece doar vara te poti ''scalda'' in apa, spre deosebire de munte unde te poti duce in fiecare anotimp. La mare nu te plictisesti niciodata, la munte poti mai ales atunci cand e frig si trebuie sa stai stingher in camera. Desi e liniste si pace pe mine nu ma atrage. Am vazut ca in celelalte raspunsuri unii alegea muntele pentru ca pe litoralul romanesc e mizerie; asa e, dar shtephie nu cred ca s-a referit neaparat la litoralul nostru.

| denisa0906 a răspuns:

Mareaaa:X:X surful

| Atelocin a răspuns:

Unde e munte e si mare[apa].laughing
In general merg la munte cu familia sau prietenii si ne simtim foarte fain:X
Deci as alege muntele:X

| claudia_7744 a răspuns:

Mare.sunt nascuta in luna aprilie si ador caldura si statul in soare.deci prefer la mare pentru ca la munte mi-ar fi prea frig
si apoi nimic nu e mai placut decat sa te joci cu valurile:X si sa inoti.sa simti sub talpi nisipul fierbinte:X si cate o scoica careti inta in piciorhee hee

| MoreTime a răspuns:

Cred ca ai observat ca fiecare are o parere diferita, nu vei ajunge la un rezultat asa...
Aici depinde de caracterul fiecaruia. O persoana linistita, retrasa ar alege muntele pentru a se simti liber si pentru a se relaxa. O persoana comunicativa, cu chef de distractie si care vrea sa vada "goliciune"laughing alege marea. Deci, fiecare ce vrea, dar oricum ambele sunt destul de frumoase. La munte te relaxezi in singuratate pe cand la mare nu prea poti sa consideri asta relaxare, decat distractie pentru ca aproape oriunde ai fi dai de oameni care vorbesc.
Soo, eu aleg muntele:X

| selef a răspuns:

Prefer Germania e mult mai curat si civilizat.

| deiu a răspuns:

Munteebig grinbig grin in primul rand bronzul de munte tine mai mult ca cel d la mare(explicatia nu o stiu, am auzit si eu si e adev, am vazut pe pielea meabig grin)
daca as sti cum e la mare poate ti-as recomanda-o, dar n-am fost niciodata:p

| cristina a răspuns:

Mare

| Mar a răspuns:

Ma tu nu mai dai funda?raised eyebrows

| Eclipse_8761 a răspuns:

Multumesc pentru apreciere :*

| euuuuuuu6 a răspuns:

Poti gasi un loc, unde ai si munte si mare :X (ex.: Corfu - Grecia)

| justAgirl_8912 a răspuns:

La mare ma duc in fiecare an deci cred ca as alege munte pentru ca n-am fost niciodatawinking, pentru ca e mai liniste si nu se uita nimeni la mine...(doar copaciiwinking )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marea! clar! pentru ca imi place s ma arunk imbrakta in apa laughing)))

| denisa_4116 a răspuns:

Eu una asi alege muntele pentru ca este aer curat este liniste esti in natura este relaxant este liniste si poti sa stai cu cortul 2 zile la gratar poti sa te intinzi pe patura te joci iti duci carti daca ai laptop este si mai fain asculti muzica te plimbi daca ai sora sau frate te poti juca multe jocuri dar daca nu ai roagati frumos o prietena sa vine cu tine cu cort faceti gratar faceti mici etc sunt multe dar eu asta iti recomand este si sanatos sa mergi la munte la apus te poti duce sa zicem intr-o mica excursie nu stiu depinde de tine distractie placuta sper ca raspunsul meu a fost de mare ajutor pa

| ronin33dan a răspuns:

Ptr femei mare, pentru barbati oriunde, atat cat exista bere si pescuit!