O intrebare banala, comuna tuturor oamenilor care aspira la ceva mai bun de la viata.
Si ce e rau in asta?
Am spus ca e ceva rau? O intrebare pe care ne-o punem toti. Ce va fi maine?
Mie mi se pare ceva normal.
Ai dreptate, chiar asa e, legat de viitor, depinde de tine, nu stii ce ti rezerva viata, important e sa nu regreti ce faci acum
Adevarat,nu se stie niciodata ce ne rezerva viitorul.Mergi inainte si nu te mai uiti inapoi...
Viata nu iti "rezerva" nimic. Singur faci sa se intample lucrurile care ti se intampla. Eu cred ca e mai bine sa te gandesti la prezent, adica, pana la urma daca traim in trecut nu putem schimba nimic, si in viitor e posibil sa nu reusim ce ne propunem.
Asta doar daca nu crezi in destin. Poti face n lucruri, dar daca nu e sa primesti acel ceva, atunci nu-l primesti.
Nu stiu ce vrei sa zici, chiar crezi ca doar daca ceri ceva vei si primii? Adica, sa zicem ca cineva nu face liceul. Doar pentru ca e "scris in stele", o sa aiba un loc de munca foarte bine platit si o s-o duca bine toata viata?
Bai, da. Am auzit atatea cazuri in care oamenii chiar n-au studii absolut deloc, si se descurca mult mai bine-n viata decat unii care au 1, 2 facultati. Multi oameni inteligenti se zbat sa razbeasca-n viata.
Uite, poti sa crezi ce vrei, aceste cazuri sunt foarte rare. Destinul pur si simplu nu exista. E simplu. Te nasti intr-o familie saraca, poate. Daca inveti si chiar vrei, ai succes. Daca nu, nu. Pa.
Io iti inteleg disperarea. Salut.
Ok, deci tocmai m-ai facut disperata. Frumos, Hieer. Foarte frumos.
Disperarea, nu disperata. E o diferenta. Verifica.